in

SUDIJA ŽESTOKO ODBRUSIO NOVAKOVIM ADVOKATIMA! Brutalan početak suđenja!

Ali, “pukao” je server pa nema najavkjenog prenosa. Međutim, novinari ioz Australiji preneli su početak saslušanja. Počelo je žestoko.

Navakovi advokati su počeli izlaganje. Pokušavali su da iznesu argument kako su pomešani različiti dokumenti i da bi sud trebalo da popusti zbog toga.

– Moraćete da se vratite u prošli vek. Mrzim akronime. Ne podržavam to – rekao je odmah sudija Keli.

Naime, “Notice of Intention to Cancel” su Novakovi advokati nazvali NOIC, na šta je sudija rekao da ne voli akronime i žustro im odbrusio.


SADA JE SVE JASNIJE! Pravnik iz Perta progovorio o Novakovom slučaju!


SVE NA JEDNOM MESTU! Postoje četiri moguća ishoda suđenja, a Novak će verovatno ponovo u pritvor

SVE NA JEDNOM MESTU! Postoje četiri moguća ishoda suđenja, a Novak će verovatno ponovo u pritvor

Podsećamo, Novak Đoković je nevakcinisan doputovao u Australiju, ali je imao medicinsko izuzeće koje je potpisala validna lekarska komisija. 

On je vizu za Australiju i dobio na osnovu tog izuzeća, ne bi drugačije mogao da se ukrca na avion). Ali pravila su se promenla za 24 sata kada je Novak stigao u Australiju. Granična služba Australije po dolasku na aerodrom u Melburnu sačekala sa obaveštenjem da mu se viza ukida jer nisu ispunjeni svi uslovi za nju.

Odveden maltene u pritvor, gde je saslušavan više sati, oduzete su mu stvari, a rečeno mu je da nije ispunio uslove za ulazak u Australiju, tačnije da bije imao dokaze za medicinsko izuzeće. 
Naložena je njegova deportacija, protiv koje je najbolji teniser sveta uložio žalbu i od tada do danas je smešten u imigracioni protiv u Melburnu.

Novakovo saslušanje pratite uz Informer.rs.