in

ŠTA ŽENE ŽELE? Ne vrede vam NI PARE NI PAMET ako nemate OVU OSOBINU!

Šta je to što žene žele od partnera, pitanje je na koje stručnjaci, istraživači, ali i laici, pokušavaju da nađu odgovor. U istraživanju sprovedenom u Nemačkoj, žene različitih polnih orijentacija i u različitim životnim fazama dale su bogat uvid u ono što im je najvažnije u vezi. Rezultati ankete o idealnom partneru pokazali su da čak 64.000 žena traži kod muškarca – ljubaznost. U istraživanju je učestvovalo više od 68.000 žena iz 180 zemalja.

Ljubaznost je najvažnija, a izgled i nije bitan

Širom sveta žene su rekle da su ljubaznost, dobrota, podrška, inteligencija, obrazovanje i samopouzdanje vrlo važne osobine partnera.

Shutterstock

Atraktivno telo, privlačno lice, ambicija, asertivnost i finansijska sigurnost osobine su koje se smatraju samo umereno važnim.

– Ljubaznost je poput gravitacije, bitna, ali malo primećena, sve dok ne nestane. S obzirom na današnji naglasak na izgledu i bogatstvu, možda će većinu iznenaditi da je ljubaznost najpoželjnija osobina u svetu. Ona je ključna za ljudsku sposobnost stvaranja dugoročnih veza bitnih za evoluciju. Bez tih veza i ljubaznosti, koja pomaže ljudima da prebrode i “najgore oluje”, ne bismo preživeli i procvetali – kažu stručnjaci.

SLOBODNI i NAJBOLJE SAMI! Ovim horoskopskim znakovima je BOLJE da su BEZ PARTNERA nego u vezi!

SLOBODNI i NAJBOLJE SAMI! Ovim horoskopskim znakovima je BOLJE da su BEZ PARTNERA nego u vezi!

10 stvari koje ŽENE RADE da PRIVUKU MUŠKARCE, ali ih tako ODBIJAJU: ‘Ne opsedajte ih…!’

10 stvari koje ŽENE RADE da PRIVUKU MUŠKARCE, ali ih tako ODBIJAJU: Ne opsedajte ih...!

Shutterstock

Jasan stav o deci

Na pitanje o odabiru dugoročnog partnera, 46,1 odsto žena svih seksualnih usmerenja reklo je da je želja potencijalnog partnera za roditeljstvom druga najvažnija stvar kod izbora partnera.

Vera nije toliko bitna

Većina žena pridaje malu važnost etničkoj i verskoj sličnosti. Za etničku sličnost 9,8 odsto odabralo je vrlo važno, dok je 54,1 odsto odabralo nevažno; za versku sličnost 25,4 odsto odabralo je vrlo važno, dok je 35 odsto odabralo da nije važno.

pexels.com

Lep osmeh je veoma važan

Što se tiče fizičkih osobina, lep osmeh je važniji od svega ostalog. I za heteroseksualne i za homoseksualne žene atraktivan osmeh i privlačne oči bili su najvažnije telesne osobine koje su se tražile kod dugogodišnjeg partnera.

Novac je važan u Japanu, Meksiku, Kolumbiji i SAD

Japan, Meksiko, Kolumbija i SAD imali su najveći postotak ispitanika koji su izjavili da je finansijska sigurnost dugoročnog partnera vrlo važna. Zemlja u kojoj su žene pokazale najmanje zanimanja za finansije bila je Francuska.

pexels.com

Diploma bitna u Južnoj Americi

Žene u Kolumbiji, Meksiku i Brazilu traže diplomu. One su najčešće izjavljivale da je obrazovanje važno, dok su žene iz zemalja poput Ujedinjenog Kraljevstva i Danske ređe smatrale da je obrazovanje važno kod partnera.

Politički stavovi “odlučuju” u Brazilu i SAD

Ženama u Brazilu i SAD je bitno slično političko uverenje, dok su žene iz Francuske, Meksika i Rusije to smatrale najnebitnijom stvari kod izbora dugoročnog partnera.

3 ASTRO ljubavna para JAČA I OD SUDBINE! Prebrodiće SVE OLUJE u životu!

Mnogi ga nazivaju SREĆNIKOM! Živi i SPAVA sa IDENTIČNIM BLIZNAKINJAMA! /VIDEO/