in

SPREMITE SE ZA RETROGRADNI MERKUR! 14. januara stiže novo LUDILO – 4 znaka su na UDARU, a 2 moraju da paze na RAČUN u BANCI

Podsetimo, Venera je uveliko retrogradna u znaku Jarca, a donosi povratak stare ljubavi.

Merkur u Vodoliji trebao bi da donese inovacije i novi pogled na svet, ali kako će krenuti retrogradno jasno je da ni u januaru 2022. godine nećemo imati osećaj da napredujemo. Taj osećaj ćemo imati do 29. januara što znači da važne odluke treba da ostavimo iza tog datuma kada će sve delovati jasnije.

Saznajte kome će stići novac ove nedelje klikom na ovaj link.

Merkur vlada Devicama i Blizancima, pa će njih ponajviše pogoditi Merkurov retrogradni hod. Blizanci treba da budu oprezni sa računom u banci, jer će Merkur nepovoljno delovati i na njihove finansije. Device treba da budu oprezne sa ulaganjima.


MLAD MESEC U JARCU DONOSI SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo zbog čega je 2. januar VAŽAN DATUM


STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Jupiter u RIBAMA – detaljna PROGNOZA po ZNACIMA – evo kome stiže NOVAC i SUDBINSKI događaji

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Jupiter u RIBAMA - detaljna PROGNOZA po ZNACIMA - evo kome stiže NOVAC i SUDBINSKI događaji

Znaci koji će najviše osetiti negativno dejstvo retrogradnog Mekura su Vodolije, Bikovi, Lavovi i Škorpije.

Pixabay

Retrogradni Merkur od 14. januara

VODOLIJA – Jeste da mislite da vam je pored Saturna u vašem znaku falio samo Merkur, ali treba da se spremite za drugu polovinu januara koja neće biti produktivna. Ovo se tiče vaših ličnih odluka, pa treba da imate u vidu da treba da budete strpljivi i ne donosite odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete.

ŠKORPIJA – Merkur se nalazi u vašem četvrtom polju, pa vam donosi porodične rasprave i nerazumevanje. Mogući su kvarovi u stanu,  treba da se pripremite za neke kazne ili papire koji mogu da vam stignu na kućnu adresu.

BIK – Merkur će vam pomrsiti konce na radnom mestu. Ciljevi u karijeri će biti neizvodljivi, pa imajte u vidu da je negativan period za ostvarivanje bilo čega na poslu. Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, saradnja će biti otežana.

LAV – Merkur u sedmom polju ukazuje da ćete u drugoj polovini januara pretrpeti kritike na račun svog ponašanja. Isto tako, ako ste u braku ili stalnoj vezi, retrogradni Merkur će vam doneti nesuglasice.