in

SA EMOTIVNIM INVALIDIMA NE ŽELIM DA IMAM POSLA! Dalila Dragojević oštro odbrusila Caru, završila sa njim za sva vremena!

Upravo je počela emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je prvo pitanje koje je bilo za Filipa Cara i Dalilu Dragojević.

Printscreen/You Tube

Da li ste vas dvoje normalni? Napravite onakav haos zbog 1000 dinara, a puni ste para kao brodovi – glasilo je pitanje.

Ja nemam banke, ni dinara. Svi oko mene imaju, jedini ja nemam, kao mamu za sladoled da pitam – rekao je Car.

Kod mame su pare od sina. Nisam pravila haos, haos je pravio Filip, verovatno sam ja uzrok, kao i uvek. On misli da sam ja uzrok, a nisam. Neću da raspravljam, dosta mi je bilo rasprava, sa emotivnim invalidima ne želim da imam posla – dodala je Dalila.


LJUBAV CVETA! Fran i Elena uhvaćeni PRVI PUT ZAJEDNO nakon ŠOKANTNOG PRIZNANJA – Evo šta su radili! (FOTO)

LJUBAV CVETA! Fran i Elena uhvaćeni PRVI PUT ZAJEDNO nakon ŠOKANTNOG PRIZNANJA - Evo šta su radili! (FOTO)


PSIHIJATAR DAO DALILI SAVET ZLATA VREDAN! Dragojevićka menja pristup prema Filipu – Evo kako će se sada ponašati! (VIDEO)

PSIHIJATAR DAO DALILI SAVET ZLATA VREDAN! Dragojevićka menja pristup prema Filipu - Evo kako će se sada ponašati! (VIDEO)

Printscreen/You Tube

Jeste nešto oko para, trebalo je da dođem na žurku, pun kao brod, a došao sam kao pomoćni mornar. Mislim da sam dovoljno pokazao i da je problem u meni i da više problema biti neće, pa ćemo videti. Ja ne mogu da se nosim sam sa sobom, a ni da se nosim sa nekim ko jutros baca kerozin na vatru. Jutros je razbojnik, popodne normalan, uveče tužan, a sad trbušni plesač. Sa kim imam posla, ne znam. Prvi put u životu, kažem da ću da potražim pomoć u ovim divnim ljudima – nastavio je Car.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama