in

REKLI SU MI DA SAM “NAČEO” JETRU! Lukasu lekari zabranili da pije!

Aca Lukas, skoro je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema, a sada je otkrio u čemu je bio problem, i šta su ga doktori posavetovali da treba da radi. 

printscreen

– U teretanu idem zbog zdravlja. Hoću da budem malo lepši! Ja u životu pazim na svoje zdravlje tako što slušam doktore, rekli su mi da moram da prestanem da pijem, iako nisam alkoholičar, ali imao sam neke probleme, neke gorušice… Rekli su mi da sam “načeo” jetru i da prestanem da pijem, malo da trčim, da gradim kondiciju, da pijem surutku. Sve što mi doktori kažu, ja uradim – ističe Lukas.

– Počeo sam da treniram, odradio sam nekih sedam, osam treninga, a trenutno sam na pauzi – smeje se i govori Aca u “Premijeri”.

– Nema sporta koji nisam trenirao, a teretana… Trenirao sam ja, dizao sam tegove kada sam bio u zatvoru pet meseci. U CZ-u smo dizali flaše koka-kole od dve litre napunjene vodom, pa to dižeš. Svašta sam ja radio i trenirao, ali toliko sada nemam kondicije, baš sam skoro rekao da kad bih trčao sam na 100 metara, stigao bih treći, tako da pod hitno moram da poboljšam kondiciju – priča folker.

printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU “DŽET-SET TOP 5”:

Pratite nas na društvenim mrežama