in

Real sprema NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI kluba!

Real sprema NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI kluba!

Španski “AS” tvrdi da je Real uveliko u pregovorima sa igračem i njegovim ocem, te da su ostali samo oni sa Borusijom iz Dortmunda za koju 19-godišnji vezista igra.

A Borusija, koja je Belingema svojevremeno dovela za 25 miliona evra, najverovatnije će za njega tražiti 145 miliona evra. Ukoliko ste to ostvari, pašće rekord Edena Azara za kog je “kraljevski klub” izdvojio 115 miliona.

Navodno je Dortmund za 6. januar dogovorio sastanak sa Belingemom i njegovim ocem. Očekuje se da će upravo tada Englez obavestiti klub da želi da ide na leto jer ga Real vidi kao zamenu za Luku Modrića. “Milioneri” su voljni da ga  puste, ali za pravu cenu.

Madridska Marka je još ranije objavila da je dogovor vrlo blizu. 


ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO! Pada potpis, šampion se dogovorio sa reprezentativcem, ugovor na 3 godine!


ZVEZDA OSTALA BEZ NAPADAČA! Rus nije hteo da dođe na “Marakanu”

ZVEZDA OSTALA BEZ NAPADAČA! Rus nije hteo da dođe na Marakanu

Real vidi Belingema kao najvažnijeg igrača u budućnosti i želi ga dovede pre nego što se previše klubova zainteresuje za njega. Prvi plan bio je da ga kupi na leto, ali su se stvari promenile i moguće je da već u januaru stigne u Madrid – pisala je Marka i dodala: 

reuters

 

– Engleski reprezentativac koštao bi 100 miliona evra, koliko Borusija za njega traži. Nemci neće praviti probleme oko transfera i poručili su mu da može da bira klub. U Madridu su svesni da je vezna linija na čelu s Lukom Modrićem na zalasku, a Belingema vide kao njegovog potencijalnog naslednika.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama