in

RAFAL NOVAKOVIH NAVIJAČA! Posle provokacije US opena napravili pometnju na društvenim mrežama!

RAFAL NOVAKOVIH NAVIJAČA! Posle provokacije US opena napravili pometnju na društvenim mrežama!

Zbog kovid pravila, tačnije, jer je ulazak u Ameriku zabranjen nevakcinisanim strancima, Novak Đoković nije mogao da igra na poslednjem grend slemu u sezoni. Čini se da su Amerikanci, vrlo brzo zažalili.  Prvog dana takmičenja je ispalo čak 10 nosilaca, a Novak Đoković je bio tema i u Beloj kući.

Novakovi navijači prozivaju Ju Es open

Tamo su američku zvaničnicu novinari “rešetali” pitanjima o Đokoviću i zbog čega mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, a sada se oglasio i US open porukom za koju su mnogi mislili da ima veze sa Srbinom.

Samo jedna poruka organizatora poslednjeg grend slema izazvala je lavinu komenatara u kojima se pominje Đoković na društvenim mrežama. Naime, zvanični nalog US opena postavio je sledeće pitanje na Tviteru:

Ko još uvek ima GOAT (najboljeg svih vremena) na umu danas? – glasilo je pitanje.


OVO JOŠ NISTE VIDELI! Jelena otkrila kako izgleda Novakov slobodan dan! (VIDEO)


(ANKETA) POČINJE US OPEN! Da li ćete gledati njujorški Gren slem BEZ NOVAKA?

(ANKETA) POČINJE US OPEN! Da li ćete gledati njujorški Gren slem BEZ NOVAKA?

Pitanje je na koga su organizatori mislili, možda zaista jesu na Novaka, a njegovim fanovima je to bilo dovoljno da krenu u misiju. Đokovićevi navijači iskoristili su poruku da velikim brojem komentara podsete organizatore da je Srbin za njih najveći teniser svih vremena i da mu nije bilo dopušteno da uđe u zemlju i igra na Ju Es openu.

Njega niste pustili da dođe da igra, sećate se?”, “Da, mislim na njega kako ga niste pustili da igra jer nije vakcinisan”, “Najveći je odsutan zbog glupih zabrana i tačka”… samo su neki od komentara navijala jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama