in

RADNO VREME ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE! Evo kako će raditi prodavnice, pošte, apoteke…

RADNO VREME ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE! Evo kako će raditi prodavnice, pošte, apoteke…

Prvi januar 2023. godine neradan je za skoro sve uslužne i trgovinske objekte širom prestonice. Većina gradskih pijaca u nedelju će biti zatvorena, ali će se njihove kapije otvoriti narednog dana. Pošta u Takovskoj dežuraće 1. januara. 

Prodavnice

Trgovinski objekti 1. januara neće raditi. Tokom 2. i 3. januara prodavnice će biti uglavnom otvorene. Prvi dan nove godine, kao i uvek, neradan je za sve tržne centre. Međutim, vrata bioskopa, koji se nalaze u sklopu ovih centara, biće otvorena.

Gradske pijace

Pijaca

Pijace

Zelene pijace će 1. januara biti zatvorene. Planirano je da pijace “Zemun”, “Banovo brdo”, “Bele vode” i “Dušanovac” 1. januara rade skraćeno do 14 časova. Već 2. januara beogradske zelene pijace biće otvorene od 6 do 14 sati.

Apoteke

Ukupno pet apoteka “Beograd” će, kao i ranijih godina, 1. i 2. januara primati kupce 24 časa: u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27. Većina privatnih apoteka radiće po redovnom radnom vremenu tokom praznika.


JOŠ JEDAN STANODAVAC RAZBESNEO BEOGRAĐANE, OVO JE GASONJERA ILI ŠUPA!? Cena za mesec dana… Depozit 200 evra, komunalije isto, A NEMA NI LAVABO

JOŠ JEDAN STANODAVAC RAZBESNEO BEOGRAĐANE, OVO JE GASONJERA ILI ŠUPA!? Cena za mesec dana... Depozit 200 evra, komunalije isto, A NEMA NI LAVABO


BESPLATNI UDŽBENICI, VAUČERI ZA NOVU GODINU I ŠTA JOŠ?! Šapić bez dlake na jeziku o svim gradskim projektima, ali i problemima!

BESPLATNI UDŽBENICI, VAUČERI ZA NOVU GODINU I ŠTA JOŠ?! Šapić bez dlake na jeziku o svim gradskim projektima, ali i problemima!

Pošta

Glavna pošta u Takovskoj ulici ovih dana biće otvorena non-stop. Prvog dana nove godine dežuraće pošta u Takovskoj i na Aerodromu “Nikola Tesla”. U ponedeljak, 2. januara, osim Glavne dežuraće i šalteri ekspozitura u tržnim centrima u Beogradu. Trećeg dana nove godine biće otvorene sve pošte u prestonici.

printscreen youtube

Prevoz i parking

Tokom 1, 2. i 3. januara javni gradski prevoz će funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. JKP “Parking servis” neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od 1. do 3. januara. U ovom periodu biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama.

Garaža na pijaci “Palilula” neće raditi prvog dana nove godine, dok će u ponedeljak, 1. januara, biti otvorena do 15 časava. Parkiralište na pijaci “Zemun” radiće tokom praznika 24 časa, a garaža na pijaci “Zeleni venac” neće raditi 1. januara, dok će 2. januara raditi do 15 časova

Bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama