in

PRIPADNIK BELIVUKOVOG KLANA GO I BOS TUMARAO VOŽDOVCEM! Sav u modricama Karapandža odvezen u Urgentni centar!

PRIPADNIK BELIVUKOVOG KLANA GO I BOS TUMARAO VOŽDOVCEM! Sav u modricama Karapandža odvezen u Urgentni centar!

Prema nezvaničnim informacijama, Karapandžić je dovezen go i bos, bez dokumenata i bio je dezorijentisan.

– On je go i bos došao do jednog stana na Voždovcu, odakle je odvezen u Urgentni centar. Njemu su konstatovane lakše povrede i nije životno ugrožen. Bio je sav u modricama. Policija je obaveštena i radi se na slučaju – rekao je izvor Kurira.

Kako saznajemo, Karapandžić nije otkrivao detalje šta mu se tačno dogodilo.

Inače, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.


ZVICER JE SPREMIO PET MILIONA ZA UBISTVO VUČIĆA I TO JE BIO SAMO DEO NOVCA, A PLAN JE BIO… Lalić ponovo govorio o atentatu na Vučića, Miljković pobesneo!


NAPETO U SUDNICI! Nastavljene provokacije – Miljković: Da li mrziš Dejana Lazarevića?; Lalić: Jesam bio sa tobom u vezi, kako smo se ljubili? SUDIJA ODMAH REAGOVALA!

NAPETO U SUDNICI! Nastavljene provokacije - Miljković: Da li mrziš Dejana Lazarevića?; Lalić: Jesam bio sa tobom u vezi, kako smo se ljubili? SUDIJA ODMAH REAGOVALA!

Osuđivan za demoliranje kafića, droge oružja

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba “Komitet” 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

MUP

 

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana – Aleksandra Vavića. Radi se o niže rangiranom pripadniku Belivukovog kriminalnbog klana.

Svedok ubistva Fedora Frimermana

Karapandžić je radio na obezbeđenju jednog novobeogradskog splava i bio je jedan od svedoka koji se našao na licu mesta u vreme ubistva Fedora Frimermana. Zbog ovoga on je saslušavan kod istražnog sudije i na glavnom pretresu.

Pratite nas na društvenim mrežama