in

PRETILA JE DA ĆE SKOČITI KROZ PROZOR! Miljana želi da pobegne iz bolnice u “Zadrugu 6”! Lekari ne mogu da je obuzdaju, hitno zvali majku Mariju!

PRETILA JE DA ĆE SKOČITI KROZ PROZOR! Miljana želi da pobegne iz bolnice u “Zadrugu 6”! Lekari ne mogu da je obuzdaju, hitno zvali majku Mariju!

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić navodno je napravila je novu dramu u Kliničkom centru zbog toga što je čula da svi njeni bivši momci ulaze u “Zadrugu 6”, pa uprkos narušenom zdravlju hoće s njima da se takmiči. Kako piše Republika, lekari će Kulićku držati u bolnici dok god joj svi parametri ne budu dobri, ali ona, čim je malo živnula, misli da je ozdravila i insistira da bude otpuštena.

Kada osoblje ne uspe da se izbori s njom, zove njenu majku Mariju da hitno dođe da bi je svi zajedno nekako urazumili.

Marija Kulić je preksinoć dotrčala u Urgentni centar sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kako bi zajedno sa lekarima pokušala da je smiri:

printscreen

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić

Na odeljenjima nije dozvoljena poseta, ali ovo su hitne situacije, jer je pacijentkinja divljala po bolničkoj sobi, a kako doktori nisu mogli da je obuzdaju, zvali su njene najbliže da zajedno probaju da je smire. S obzirom na to da njeno zdravstveno stanje posle komplikacije usled operacije želuca i dalje nije stabilno, ona mora da bude pod nadzorom lekara, koji sada strahuju da će krišom da pokuša da pobegne iz bolnice – priča izvor Republike i dodaje:


KRISTIJANOVA BIVŠA ŽENA U ŠOKU! Golubović kupio Kristini BRILIJANTSKI prsten, evo kako je Ivana reagovala!

KRISTIJANOVA BIVŠA ŽENA U ŠOKU! Golubović kupio Kristini BRILIJANTSKI prsten, evo kako je Ivana reagovala!


UPOREDIO DALILU SA TITOM! Lepi Mića opleo po Dalili, a evo šta je razlog!

UPOREDIO DALILU SA TITOM! Lepi Mića opleo po Dalili, a evo šta je razlog!

printscreen

Miljana Kulić i Marija Kulić

Miljana se sada oseća dobro, iako njeno stanje još uvek nije skroz stabilno, pa ona misli da može već da ide kući. Svaki dan insistira na tome da je puste, ali zbog problema koji se stalno javljaju doktori moraju i dalje da je drže na oku. Ona stalno lista vesti, pročitala je da svi njeni bivši hoće u rijaliti, zna da se sad snimaju profili i non-stop traži da ide kući. Marija i Bebica su doleteli kada je počela da histeriše i priča lekarima da mora da izađe zbog “Zadruge 6”. Miljana je vikala na doktore: “Bolje me pustite da mirno izađem, nego da ovde pravim haos. Pobeći ću makar skočila kroz prozor!” To je najviše uplašilo lekare, pa su odmah pozvali njenu majku.

Kako smo saznali, Marija se rasplakala čim su joj javili lekari šta se dešava, a kad su došli u Klinički, satima su smirivali Miljanu.

Printscreen You Tube/Miljana Kulic

Marija Kulić i Miljana Kulić

Marija i Bebica su non-stop pod stresom. Svaki poziv lekara za njih je strah jer nikad ne znaju šta će doktori da im kažu. Miljana hoće u rijaliti, čim joj spadne temperatura i kad joj je bolje, ona hoće da ide iz bolnice. Još mesec dana će morati da se oporavlja, tako da rijaliti nikako nije opcija. Marija i Bebica su je satima smirivali, ali vide da ona nikako nije mirna što se napolju sve dešava mimo nje. Plaše se svi da noću ne pokuša da pobegne, ona nikad ne razmišlja o posledicama – zaključuje naš sagovornik.

Marija: Svakodnevno joj se stanje menja

Miljanina majka Marija Kulić kaže da će izaći u medije sa svim detaljima ćerkinog stanja tek kad bude sigurna da je ona van svake opasnosti.

Miljana je bolje, ali se iz dana u dan situacija menja. Čas je ovako, čas onako, ali je bitno da je temperatura sad povremena i da je niža nego što je bila. Doktori mi svaku promenu javljaju, tako smo se dogovorili, i ja se nadam da će sve lepo da se reši. Ona je tvrdoglava za svašta nešto, ali sam joj zapretila da sluša doktore. Svi joj želimo dobro, ali Miljana je Miljana. Ona ide nekad sama protiv sebe – poručila je Marija za medije.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama