in

PIJANI NAVIJAČI OPET NA NOVAKOVOM MEČU! Nisu smeli da pisnu!

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena i protiv Andreja Rubljova, pošto je pobedio Aleksa de Minora. 

Pijani navijači na tribinama

U duelu sa Encom Kuakom pijani navijači su provocirali Novaka Đokovića, pa je tražio od sudije da ih izbaci sa tribina. Isti su došli i na meč protiv Aleksa de Minora. Jedan od navijača srpskog asa ih je slikao na tribinama, ali su ovog outa bili pametniji. Nisu pravili haos, jer su znali šta ih čeka. Bili bi udaljeni sa tribina.

Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odamh pored njih. Stvarno sam želeo da budu tu i da vide Novakovu meč loptu. Otišli su, nisu želeli to da gledaju. Naša pobeda uništila je njihov dan – napisao je Jerik, Kazahstanac koji prati Novaka još od turnira u Astani.


NOVAK POLUDEO ZBOG PIJANOG NAVIJAČA, svađao se sa sudijom, tražio obezbeđenje… (VIDEO)


DELIRIJUM NA TRIBINAMA! Navijači napravili ludnicu pre Novakovog meča! (VIDEO/FOTO)

DELIRIJUM NA TRIBINAMA! Navijači napravili ludnicu pre Novakovog meča! (VIDEO/FOTO)

Novak je bio besan na organizatore što nisu reagovali, nego je on moao da traži da udalje navijač sa trbina.

Od samog početka bili su pod uticajem alkohola, bilo je očigledno. Kada god sam išao po peškir mogao sam da čujem glas jednog od njih koji je vređao, provocirao. Tolerisao sam to skoro dva sata, iako sam davao znakove sudiji da obrati pažnju. Smatram da oni, supervizori ili ko god je odgovoran, treba da uradi malo više. Svestan sam da izgledam kao loš momak, kao neko ko je izbacio navijače sa tribina, ali smatram da je to bilo bespotrebno. Zašto nas, igrače, dovode u poziciju da moramo da reagujemo i t posle dva sata. Imali su dovoljno vremena da reše problem pre nego što igrač reaguje – rekao je tada Novak. 

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama