in

PEVAČ VIŠE NIJE ISTA OSOBA! Marko Gačić promenio lični opis, drastično smršao! (FOTO)

PEVAČ VIŠE NIJE ISTA OSOBA! Marko Gačić promenio lični opis, drastično smršao! (FOTO)

Naime, Marko je pre samo nekoliko meseci rešio je da potpuno promeni životne navike i posveti se zdravoj ishrani zbog čega je uspeo da izgubi enorman broj kilograma.

Marko je gostovao u jednoj emisiji, a voditelj je ostao zatečen kada ga je ugledao.

– Gde si ostavio drugu polovinu Marka Gačića, ako nije problem da saznam?- upitao ga je voditelj kroz smeh.

– U frižideru – našalio se pevač, a potom se osvrnuo na trenutak odluke, ali i ceo proces koji je prošao kako bi danas imao savršenu liniju.


ŽELJKO SAMARDŽIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU! Pevač otkrio sve detalje!


ROKVIĆ POSTAO TATA! Veliko slavlje, a evo šta rade Nikola i Marko!

ROKVIĆ POSTAO TATA! Veliko slavlje, a evo šta rade Nikola i Marko!

– Bitan je taj momenat odluke. Otprilike pre nekih deset meseci sam krenuo sa novim režimom ishrane, a u prvih šest meseci sam najviše oslabio. Najčešći komentar svih koji me vide sada je da sam se podmladio, baš su ljudi u šoku – priznao je pevač za “Grand”.

printscreen

Po svemu sudeći 2022. godina za Gačića i njegovu porodicu bila je savršena, međutim i od godine koja je pred nama ima velika očekivanja, bar kada je reč o karijeri.

– Voleo bih da imamo svi bar po jedan hit svake godine, ali ako nije moguće dobro. U suštini ipak je zdravlje najbitnije, to je na prvom mestu, pa onda sve ostalo- istakao je Marko.

Podsetimo, Marko je već u 20. godini dobio prvo dete, ćerkicu Nikolinu, i za takmičenje ”Zvezde Granda” svojevremeno se prijavio sa samo 13 godina i tu audiciju neće zaboraviti dok je živ.

– Imao sam 13 godina na prvoj audicija za ”Zvezde Granda”. To se sećam zato što pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku- rekao je Marko u emisiji ”Zvezde Grand Specijal”.

printscreen

– On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji, a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013?- pitao ga je Voja.

– Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine – rekao je pevač na šta je Voja dodao – Ti kao deca u školu, svake godine na audiciju.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na društvenim mrežama