in

PAPARACO RIJALITI ZVEZDA NAŠLA BAŠ BOGATOG MOMKA U ‘mečki’ od 150.000E kupuje jogurt i pecivo!

Tako ju je naš paparaco zatekao kad je parkirala auto na pešačkom prelazu da bi, verovali ili ne, otišla u pekaru po jogurt i pecivo!

Informer

Iva Grgurić

Ogladnela

Starleta je oko 10 ujutru izašla iz skupocenog auta i krenula u pekaru. Nimalo nije žurila iako je kola ostavila na pešačkom! Očigledno joj bogati dečko plaća kazne za nepropisno parkiranje, pa ne mora o tome da brine… 

Informer

Iva Grgurić

Odustala od ‘Zadruge’ zbog dečka

Iva Grgurić planirala je da se vrati u “Zadrugu”, ali je odustala zbog dečka! Pobednica treće sezone Pinkovog rijalitija planirala je da u “Zadrugu 5” uđe sa drugaricom Majom Marinković, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak sa momkom ode u Ameriku!

U pekari se zadržala svega tri minuta. Izgleda da je baš ogladnela, pa je odmah otvorila jogurt i počela jesti pecivo! Tad su je spazili prolaznici i nastala je opšta pometnja – svi muškarci su gledali samo u nju. Iako je napolju bilo nekoliko stepeni iznad nule, bivša pobednica “Zadruge” šetala je bez jakne i pokazala go stomak.


PUBLIKA DONELA ODLUKU! Posle ovoga u Zadruzi više ništa neće biti isto!

PUBLIKA DONELA ODLUKU! Posle ovoga u Zadruzi više ništa neće biti isto!


SANDRA REŠIĆ SA 30 KILOGRAMA VIŠE! Nećete verovati kako je zadrugarka nekada izgledala – šok transformacija! (FOTO)

SANDRA REŠIĆ SA 30 KILOGRAMA VIŠE! Nećete verovati kako je zadrugarka nekada izgledala - šok transformacija! (FOTO)

Skakala od sreće

Posle doručka pozvala je dečka telefonom, a on joj je očigledno rekao da pogleda šta joj je ostavio u prtljažniku. Iva se zaprepastila kad je u automobilu našla buket sa 101 crvenom ružom, koji je imao i posvetu. Skakala je od sreće, ko zna šta joj je momak napisao! Cveće je stavila na prednje sedište i snimila nekoliko selfija, verovatno za svoj profil na Instagramu, gde je prati čak 226.000 ljudi.

Pratite nas na društvenim mrežama