in

OVO DELIJE ZANIMA, ČOVIĆ PRIČAO O POJAČANJIMA! Nije tačno da nismo imali novca…

Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a i govorio o aktuelnoj sezoni kluba, planovima, a objasnio je i zašto nije stigao centar, pa su na kraju odlučili da produže ugovor sa Maikom Cirbesom do kraja sezone.

Nije tačno da centar u Zvezdu nije došao jer nismo imali pare, nego ga nije izabrao stručni štab jer je bio mali izbor na tržištu – kazao je Čović i potom dodao da od ekipe očekuje da osvoji sve tri titule na regionalnoj i domaćoj sceni, dok za Evroligu važi pravilo “dokle stignemo”.

Starsportphoto

 

Prema rečima Čovića, poslednji meč u Evroligi protiv Armanija bio je “ružan, ali defanzivno dobar”, dok od predstojećeg susret sa Monakom (četvrtak, 19.00) očekuje pobedu.

Očekujemo da pobedimo. Na svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo što Zvezda nije daleko na tabeli, mi smo trenutno 14. na tabeli, ali nismo daleko od osmog (tri pobede prim. aut.). To malo je obično mnogo… Ne možete u flašu od 5 litara da sipate 30 miliona litara. Pričam naravno o našem budžetu koji je manji od drugih. Na primer, sa Olimpijakosom smo uspeli, ali sa nekim drugima nismo.


ISKREN DO SRŽI! Radonjić kristalno jasan! Zbog OVE stvari je Zvezda izgubila od Armanija (ANKETA)

ISKREN DO SRŽI! Radonjić kristalno jasan! Zbog OVE stvari je Zvezda izgubila od Armanija (ANKETA)


ZVEZDA PALA U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI! Armani odneo pobedu iz Beograda (VIDEO)

ZVEZDA PALA U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI! Armani odneo pobedu iz Beograda (VIDEO)

Starsportphoto©

 

Prvi čovek Crvene zvezde rekao je da je očekivao pobede u još tri-četiri utakmice, koje su izmakle su u samoj završnici.

Večeras je Monako, ništa se neće desiti i ako izgubimo, sutra će sijati Sunce ili padati kiša. Znam da mnogi komentarišu da ako je Čoviću cilj samo osvajanje ABA lige – da to nije to. Svi koji to kažu, moraju da znaju da mi imamo ograničena finansijska sredstva. Kad bi bilo drugačije… Da to bude 10-15 miliona evra i da to nije po sistemu “puštaj kišu”. Mi imamo savršenu organizaciju, ali možda smo pogrešni ljudi – kazao je Čović.