in

Ove ljubavne probleme NE TREBA da delite sa drugima!

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smeli da ih delimo s drugima.

Svađe sa porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bismo trebali da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da zne hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati zamerke.

Partnerova seksualna fantazija

OVO POVRĆE JE NEVEROVATNO ZDRAVO! Bogato mineralima, kalijumom koji jača imunitet i blagotvorno deluje na nerve, bubrege i SRCE

AKO ŽELITE ZDRAVE ZUBE, IZBEGAVAJTE OVE NAMIRNICE! Povećavaju rizik od karijesa!

AKO ŽELITE ZDRAVE ZUBE, IZBEGAVAJTE OVE NAMIRNICE! Povećavaju rizik od karijesa!

Fantazije bi trebalo da budu tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava.

Shutterstock

Privatne detalje uvek treba da sačuvamo za sebe

Privatna informacija

“Molim te da ovo ostane među nama”, je rečenica koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju.

Lična neprijatnost

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice.

U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.