in

NIJE SRPSKA LISTA ORGANIZOVALA IZBORE NA KOJIMA SE GLASA POD POLICIJSKIM PENDREKOM! Vučićević na Pinku o situaciji na Kim: Strašno licemerje!

NIJE SRPSKA LISTA ORGANIZOVALA IZBORE NA KOJIMA SE GLASA POD POLICIJSKIM PENDREKOM! Vučićević na Pinku o situaciji na Kim: Strašno licemerje!

Kako je Vučićević naglasio, ovo su takozvani nasilni, najstrašniji mogući izbori na Kosovu i Metohiji koji se sproovde u policijskim stanicama i policijskim kontejnerima.

Dakle, izbori na kojima će navučena izglasanost biti maksimalno tri odsto. Sve se to radi naočigled Evropske unije koja to podržava – rekao je on i prokomentarisao izjavu Petra Stano:

Jutros sam gledao skandaloznu izjavu Petra Stano, portparola Evropske unije, koji apsolutno nikada ili gotovo nikada neće da podrži i neće da izjavi nešto kada su u pitanju srpske žrtve ili kada nešto ne ide u prilog Albancima, a ide u prilog Srbima. On sada kaže da je razočaran u odluku Srpske liste, kaže strašna je odluka Srpske liste o bojkotu i ona ruši demokratiju na Kosovu. Zamislite, i kaže mnogo toga se promenilo od decembra do aprila i trebalo je da izađu Srbi na izbore i bojkotom se ništa ne dobija, a Srbi gube, kaže Petar Stano. A ja ne znam, moram da biram reči jer je u pitanju visoki funkcioner Evropske unije. Rekao bih mu svašta, a najblaže što mogu da mu kažem jeste sram te bilo, Petre Stano.

printskrin/tv pink

Vučićević postavlja pitanje kako su Srbi za bilo šta krivi na severu Kosova i Metohije.

Kako su Srbi za bilo pta krivi na severu Kosova, kako je Srpska lista odgovorna za strašno Kurtijevo nasilje? Nije Srpska lista organizovala izbore na kojima se glasa pod policijskim pendrekom u policijskim limenkama, izbore na koje neće da izađe 98 odsto upisanih birača u pojedinim sredinama. Zamisli da se to desilo bilo gde drugde, da je neko poludeo pa da je rekao organizovaćemo izbore u Preševu u kojima će da glasaju samo Srbi, a Srba u Preševu ima znatno više nego Albanaca na sevru Kosova. Zamislite da je neko poludeo, pa rekao organizovaćemo izbore u Sjenici gde će da glasaju samo Srbi. Da li bi isto tako iz Evropske unije govorili da je sve u redu i da su krivi ovi drugi koji bojkotuju? Pa naravno da ne bi – rekao je glavni urednik Informera i zaključio:

Strašno licemerje! 

Pratite nas na društvenim mrežama