in

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. SEPTEMBRA! Retrogradni Merkur GAZI – Rakovima važni RAZGOVORI, Devicama HAOS na POSLU, a ovaj znak će primiti POZIV iz PROŠLOSTI

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. SEPTEMBRA! Retrogradni Merkur GAZI – Rakovima važni RAZGOVORI, Devicama HAOS na POSLU, a ovaj znak će primiti POZIV iz PROŠLOSTI

OVAN

Posao – Kako Merkur kreće retrogradno, tako i treba da očekujete da će sva komunikacija i pregovori da se uspore. Ljudi će vam delovati nepouzdano, a loša je sedmica za završavanje bilo kakve papirologije. Na poslu ćete više morati da se bavite detaljima, a biće vam teško da dogovorite bilo šta jer će najprostije stvari početi da se odlažu.

Ljubav Venera u lošem aspektu sa Marsom prouzrokovaće rasprave i ljubomorne scene. Vi ćete biti oštri u komunikaciji, a partner će vas opterećivati sa detaljima. Ukoliko ste slobodni, sledi vam kratkotrajni flert na radnom mestu.

Zdravlje – Osetljvo.


SUNCE U DEVICI NAJJAČE ĆE UTICATI NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Proverite da li ste među njima


UMEJU DOBRO DA BARATAJU NOVCEM! Ova 4 horoskopska znaka nikad neće biti praznog novčanika!

UMEJU DOBRO DA BARATAJU NOVCEM! Ova 4 horoskopska znaka nikad neće biti praznog novčanika!

BIK

Posao  – Retrogradni Merkur će najviše uticati na vaše polje finansija, pa se spremite za kašnjenjen isplata. Nemojte da se začudite ako budete dogovarali nešto u vezi novca, a to ne bude realizovano. Čuvajte se lažnih obećanja za novac. Venera u Biku donosi vam kreativnost i analitičnost i i želju da se dokazujete na delima.

Ljubav – Mars i Venera u izazovnom aspketu ukazuje na tenzije u ljubavnim odnosima. Imaćete utisak da vi i partner imate različite ciljeve u ovom periodu. Moguća je kriza, a ako ste u braku, partner će vas zamerati za manjak novca.

Zdravlje – Dobro.

Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur će ponajviše uticati na vas, jer je vaša pripadajuća planeta, pa treba da se pripremite za haotična dešavanja. Bićete dekoncentrisani, a problem će biti komunikacija. Planete u četvrtom polju ukazuju da su porodična dešavanja primarna u ovom periodu. Pokušavate da pokrenete samostalni biznis, ali se sve to odlaže.

Ljubav – U ljubavi vam je najvažnije prijateljstvo i ono je osnova svega. Međutim, retrogradni Merkur u petom polju donosi vam povratak stare ljubavi. Pomirenje sa osobom iz prošlosti nije rešenje jer vam retrogradni Merkur ne dozvoljava jasno da sagledate činjenice.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Pozicija planeta u Devici vam odgovara, pa vas očekuju važni razgovori. Iako je Merkur u retrogradnom hodu, planete rade za vas, pa možete da očekujete novu saradnju. Jupiter u Ovnu donosi vam iznenadnu poslovnu ponudu koja može da bude uspeh u karijeri.

Ljubav – Retrogradni Saturn vraća vas unazad, pa opet razmišljate o osobi iz koja vas je nekada povredila. Povratak na staru ljubav nije rešenje i najbolje je da sačekate bolji period. Prijaće vam dopsivanje bilo kod tipa, pa se spremite za upoznavanje preko aplikacija.

Zdravlje – Umor.

Freepick

LAV

Posao – Sunce i Venera u Devici donose vam poboljšanje finansijske situacije, ali će zbog retrogradnog Merkura isplate kasniti. Pripremite se za odlaganje pregovora. Pazite kakve savete dobijate, jer će verovatno u narednim danima biti pogrešni. Moguća je bolje plaćena poslovna ponuda.

Ljubav – Slede vam nova poznanstva preko interneta, ali i povratak osoba iz prošlosti. Neko sa kim imate nejasan odnos u prošlosti poželeće da se vidite. Vi ste u fazi promena, tako da ste otvoreni pre za nešto novo, nego za povratak na staru ljubav.

Zdravlje – Bolje.

DEVICA

Posao – Mars u desetom polju donosi vam tenzije na radnom mestu, a pred svega je će biti poreviše obaveza, a malo vremena da se sve to realizuje. Sunce i Venera u vašem znaku pomažu vam da prebrodite sve prepreke, tako da imajte u vidu da planete ipak rade za vas.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam flert i nove ljubavne susrete. Veoma ste šarmantni i harizmatični, što vam olakšava da ostvarite kontakte. Pojedini pripadnici vašeg znaka mogu lako da se zaljube u ovom periodu.

Zdravlje – Stresna nedelja.

Freepik.com

VAGA

Posao – Venera u davanestom polju čini vas nesigurnim, pa ne želite javno da pokazujete svoje stavove, čak ni na poslu. Ipak, Mars vam daje energiju i priliku za saradnju sa inostranim firmama. U ovom periodu ste veoma analitični i oprezni sa svim što radite, ali se plašite da povučete ključne poteze.

Ljubav Mars i Venera grade negativan aspekat, pa vas očekuju tenzije. Imaćete češće rasprave sa voljenom osobom, a moguća je i kriza. Previše ćete analizirati svakodnevne situacije i zbog toga upadati u diskusije koje kvare odnose.

Zdravlje – Nesanca.

ŠKORPIJA

Posao – Venera u Sunce u Devici pomažu vam da ostvarite svoja očekivanja. Mars u Devici donosi vam puno razgovora na poslu i pregovora koji će se odlagati do oktobra meseca. Treba da imate u vidu da će retrogradni Merkur uticati i na vas, tako da ćete praviti pogrešne procene.

Ljubav – Mars i Venera u kvadratu ukazuju na svađe, ljubomorne scene i potencijalni raskid zbog netrpeljivosti. Potrebno je da budete staloženi ako želite da odnos opstane u narednim danima.

Zdravlje – Bolje.

Pixabay

STRELAC

Posao – Naglašeno deseto polje ukazuje da imate velike ambicije, ali retrogradni Merkur usporava planove. Smatraćete da zaslužujete velike stvari, ali isto tako ćete morati da se prilagodite odlganjima pregovora. Moguća su putovanja koja neće ispasti onakva kakva ste planirali.

Ljubav – Retrogradni Merkur vraća vam staru ljubav u život. To je neko ko će vam se javiti sa puta ili dok ste vi u inostranstvu. Nerazjašnjeni odnosi iz prošlosti neće postati jasniji ako se vratite na korak unazad. Najbolje bi bilo da gledate unapred.

Zdravlje – Slabije.

JARAC

Posao – Mars u Blizancima zahtevaće dosta napora na radnom mestu, naročito kada je razumevanje u pitanju. Retrogradni Merkur stvara vam probleme na poslu koji nisu novi, nego je to nešto što niste rešili prethodnih meseci. Vreme je da se neke stvari iz prošlosti poravnaju tokom septembra.

Ljubav – Venera u Devici dobra je za putovanja. Maštate o osobi koja trenutno nije pored vas. Zbog retrogradnog Saturna ste emotivno nestabilni, pa nikako da se otarasite nostalgije i starih emocija.

Zdravlje -Slabije.

VODOLIJA

Posao – Iako Merkur kreće retrogradno, planete vam donose dobru nedelju za novac. Imaćete priliku da dogovorite novo poslovno partnerstvo. Dobri saradnici mogu da vam budu Ovnovi i Device. Situacija še biti mnogo stabilnija nego prethodnog meseca, a biće i manje tenzija među saradnicma na poslu.

Ljubav – Sunce u Devici ukazuje da sve odnose sagledavate racionalno, Bitno vam je kako se partner ponaša na delima, a reči su vam manje važne. Pojedine Vodolije započeće romansu iz strasti.

Zdravlje  – Solidno.

Freepik.com

RIBE

Posao Sunce i Venera u Devici donose vam zategnute odnose sa poslovnim partnerom. Jupiter u drugom polju čuva vaše finansije, pa ćete biti stabilni. Zbog retrogradnog Merkura ćete sa poslovnim partnerom imate rasprave zbog nečega što se dogodilo u prošlosti. Imate potrebu da promovišete ono što radite.

Ljubav – Retrogradni Merkur vam donosi poziv iz prošlosti. Neko sa kim iate nesajan odnos od pre nekoliklo godina želeće da to raspravite. Nije dobar period da se mirite sa starim partnerom. Imaćete učestale porodične rasprave zbog Marsa u Blizancima.

Zdravlje – Oseltjivo.

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama