in

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. APRILA DO 1. MAJA! Retrogradni Merkur donosi HAOS – Ribe ne treba da potpisuju UGOVOR, Blizanci u zabludi, a evo ko je na RASKRSNICI između dva ŽIVOTNA PUTA

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. APRILA DO 1. MAJA! Retrogradni Merkur donosi HAOS – Ribe ne treba da potpisuju UGOVOR, Blizanci u zabludi, a evo ko je na RASKRSNICI između dva ŽIVOTNA PUTA

OVAN

Posao  – Ulazak Sunca u Bika donosi vam mogućnost za dodatnu zaradu. Problem je što sa Marsom u Raku imate puno porodičnih problema koji utiču na vaš poslovni život. Rastrzani ste na sto strana i to vam smeta, pa nemate dovoljno energije da pravite dobre procene. Loša nedelja za pregovore.

LjubavVenera u Blizancima donosi vam puno poruka, dopisivanja ali i ogovaranja. Pazite šta kome pišete jer lako možete da postanete predmet tračeva. U odnosu sa osobom do koje vam je stalno će nedostajati razumevanje.

Zdravlje – Bolovi u stomaku.


PRIHVATITE ISTINU! Šokantne činjenice koje bi svaki horoskopski znak trebalo da zna!


PAŠĆE VAM NOVAC SA NEBA! Ova 3 horoskopska znaka prema tarotu očekuje dobitak posle Vaskrsa

PAŠĆE VAM NOVAC SA NEBA! Ova 3 horoskopska znaka prema tarotu očekuje dobitak posle Vaskrsa

BIK

Posao Retrogradni Merkur je u vašem znaku, pa očekujte prolongranje i odlaganje planova. Iako ćete imati dobre ideje, nećete moći da razumete zašto su svi oko vas rasejani.  U narednom periodu će vam novac biti prioritet i pazite kako ga ulažete. Imaćete utisak da treba da uložite novac u neki biznis, ali to nije prava odluka.

Ljubav – Jedna osoba želi da vas “uhvati” na patetične izjave i zbog toga nećete moći da razumete takvu vrstu komunikacje. Prijaju vam osobe koje su vedre i komunikativne. U ovom periodu ćete flertovati sa minimum dve osobe, jer ćete biti otvoreni za nova poznanstva.

Zdravlje – Dobro.

Shutterstock

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao – Merkur u dvanaestom polju donosi vam puno nepredvidivih dešavanja, tako da, što vam situacije budu delovale izvesnije, to ćete biti u većoj zabludi. Iako ste veoma šarmantni u ovom periodu, mnogo toga se dešava iza vaših leđa, pa imajte u vidu da treba da budete oprezni sa poklanjanjem poverenja.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam puno poznanstava, a i moguće zaljubljivanje. Otvoreni ste za nove susrete, ali niste u fazi kada biste mogli da ostvarite stabilniji odnos. Mnoge veze će pucati pod pritiskom odgovornosti i pogrešnih reči.

Zdravlje – Nesanica i psihički problemi.

RAK

Posao – Mars u vašem znaku donosi vam pokretačku energiju da prevaziđete sve prepreke, ali ujedno dozvoljavate da vas stvari sa posla pogađaju više nego što biste želeli. Merkur je retrogradan, pa pregovori padaju u zaborav ili se jednostavno odlažu. Nedelja je odlična za finansije, tako da možete da očekujete novac.

Ljubav – U ljubavi ste u pozitivnom peirodu,. pa je vreme da izgradite stabilan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Saturn u Ribama donosi vam više razumevanja od strane partnera, tako da ćete uspeti da pronađete zajednički jezik. Ukoliko ste slobodni, nova ljubav će ući u vaš život.

Zdravlje – Dobro.

Shutterstock

LAV

PosaoSunce u Biku ukazuje da vam je karijera prioritet u ovom periodu. Mnogi pregovori za novac će se prolongirati ali ćete se u ovom periodu boriti za veću zaradu. Naglašeno deseto polje može da nagovesti i velike promene na radnom mestu ali i pozicije u karijeri. Moguća je promena profesionalnog usmerenja.

Ljubav – Venera u Blizancima donosi vam puno druženja i iz jednog prijateljstva može i da se dogodi romansa. Otvoreni ste za nove kontakte ali vas privlače osobe koje su uspešne u svom poslu. Moguće je poznanstvo sa jednom Bikom preko intreneta.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur vam pravi velike smetnje, pa se prolongiraju planovi, a razumevanje je otežano. Ukoliko imate u planu da putujete, to će verovatno da se odloži. Takođe, imate u planu da naučite nešto novo o poslu koji radite, ali to neće biti moguće u intervalu do 1. juna. Vi ste jedan od znakova koji će najviše biti pogođen uticajem retrogradnog Merkura.

Ljubav – Zbog nazadnog kretanja planete Merkur ne znate kako se osećate, pa ste emotivno rasejani. Imaćete potrebu da se vraćate na prošlost, a vodićete razgovore sa osobama sa kojima ste nekada bili u vezi. Nepovoljan period za obnavljanje starih kontakata.

Zdravlje – Osetljivo.

Shutterstock

VAGA

Posao – Venera u Blizancima donosi vam suočavanje sa novim stvarima koje treba da naučite na poslu, ali zbog Marsa u Raku imate osećaj da ne napredujete. Imaćete utisak da vaša inicijativa ne donosi onoliko rezultata koliko bste želeli. Zamislili ste da posao treba da se obavlja na jedan način, a ustvari ćete uvditi da to nije ispravan put. Imaćete česte skuobe mišljenja oko toga kako posao treba da se obavlja.

Ljubav – Mars u Raku unosi tenzije u vaš odnos sa voljenom osobom. Biće neslaganja, a vi ćete imati puno zamerki na vaš odnos, tako da će to dodatno doprineti tenzijama. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret preko posla sa nekim ko je uspešan, ali opterećen karijerom.

Zdravlje – Umor i stres zbog posla.

ŠKORPIJA

PosaoMars u Raku vam prija, pa će poslovna situacija da se odvija u vašu korist. U ovom periodu lako možete da dobijete posao u drugom gradu ili se preselite upravo zbog posla. Moguća je promena poslovnog partnerstva, pa će biti neslaganja oko obavljanja posla. Pošto je Merkur retrogradan, imajte u vidu da treba da pazite na kakve prijatelje se oslanjate. Moguće je da imate poverenja u nekoga ko je potpuno nepouzdan zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav – Puno sedmo polje donosi vam razna poznanstva, pa čak i preko interneta. Uz to ćete imati susret i sa jednom osobom koja je upravo izašla iz dugačke veze. Bićete u prilici da birate, jer je ovo doba godine kada imate šansu da ostvarite trajniji odnosa nekim.

Zdravlje – Dobro.

Shutterstock

STRELAC

Posao – Puno planeta u šestom polju donosi vam iznenadne , poslovne promene ali i mogućnost menjanja radnog mesta. Biće pregovora oko sklapanja novog poslovnog partnerstva, ali će mnogi planovi da sačekaju sredinu maja kada Merkur krene napred. Na poslu će vam mnogo obećavati, a malo toga ostvarivati.

Ljubav – Retrogradni Merkur vraća vam staru ljubav u život. To je neko sa kim ćete poželeti da se pomirite, ali ćete brzo uvideti da u odnosu nema nekog pomaka i da se loše stvari ostale iste kao prethodnoh godina. Privlačne su vam osobe sa kojima možete puno da razgovarate.

Zdravlje – Odličan period za promenu načina ishrane.

JARAC

Posao – Naglašeno polje Bika donosi vam kretaivan period u kojem možete da radite nešto korisno, ali zabavno. Problem je što je Merkur retrogradan, pa će poslovni pregovori da se odlažu za drugu polovinu maja. Ukoliko planirate da menjate posao, najbolje bi bilo da to uradite u narednom mesecu kada Merkur krene napred.

Ljubav  – Imaćete brojna poznanstva. Javljaće vam se i osobe iz prošlosti, ali ćete biti otvoreniji za provod i zabavu. Ukoliko ste u braku li vezi, moguće je da proširite porodicu jer je period povoljan. Prijaće vam Bikovi, a sa Rakovima ćete imati učestale rasprave.

Zdravlje – Manjak energije.

Shutterstock

VODOLIJA

Posao – Naglašeno četvrto polje ukazuje da ste na prekretnici između dve životne odluke. Moguća je selidba, pa možda čak i promena firme. Porodična situacija će puno uticati na vaš poslovni život. Mars je u šestom polju, pa imate puno obaveza na radnom mestu.

Ljubav – Sunce u Biku donosi vam promene u odnosu sa partnerom. Imate porodične probleme zbog rodbine ili stana, pa će vam to biti glavna preokupacija u narednom periodu. Nije dobar period za početak nove romanse.

Zdravlje – Lošije.

RIBE

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam puno važnih razgovora sa osobama iz okruženja. Imaćete brojne planove koji će se zbog retrogradnog Mekura odlagati. Pazite da ne nasednete na velika obećanja koja neće biti realizovana pre druge polovine maja. Oprez prilikom potpisivanja ugovora!

Ljubav Merkur ide unazad, pa se u vaš život vraća neko iz prošlosti. Jedna osoba će ponovo poželeti da obnovite kontakt. Nerviraće vas što vam se pojavljuju stare osobe, a ne neke nove, ali takav je period.

Zdravlje – Slabije zbog Saturnovog uticaja.

Pratite nas na društvenim mrežama