in

NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN ZA SKIDANJE SALA! Samo promenite ove tri navike i možete imati savršeno ravan stomak do leta!

Ukoliko muku mučite sa viškom kilograma u predelu stomaka, možda pravite neke od ovih grešaka. Promenite ih već danas i do leta možete imati savršeno ravan stomak. 

Greška broj jedan – Unosite previše šećera

Znamo da je za mnoge odricanje od slatkiša prava muka, ali to je prvi korak ukoliko želite vitku figuru. Šećer nije loš ukoliko se sa njim ne preteruje, a tu su i neke zdravije opcije koje će zadovoljiti dnevnu potrebu za slatkim, a neće ostaviti posledice po liniju. 

Umesto belog šećera koristite steviju ili cimet, a umesto pekarskih proizvoda i kolača jedite crnu čokoladu. Kako je dobra opcija ukoliko ne možete da odolite poslasticama. 

JEDITE OVAJ DORUČAK MESEC DANA I SMRŠAĆETE 5 KG! Preukusan, zdrav i NE GOJI! Skida kilograme BAŠ BRZO

ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: Ova tri znaka će u maju upoznati svoju SRODNU DUŠU

ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: Ova tri znaka će u maju upoznati svoju SRODNU DUŠU

Shutterstock

Kako da skinete kilograme?

Greška broj dva – Ne unosite dovoljno probiotika

Zdrava crevna mikroflora je od presudne važnosti za dobar metabolizam, ali i za sprečavanje nadutosti. Za pravilan rad creva, probiotici su najvažniji. Oni su puni dobrih bakterija, pomažu našem imunološkom sistemu, ali i igraju važnu uogu u mršavljenju i održavanju kilaže. 

Pojačajte unos jogurta i kefira, savet je nutricionista.

Greška broj tri – Izbegavate proteine 

Meso, mlečni proizvodi i jaja moraju biti obavezni deo ishrane ukoliko želite liniju da dovedete do savršenstva. Oni nam daju dovoljnu dozu energije, čine nas sitima i sprečavaju iznenadne napade gladi, što rezultira manjom kilažom na kraju.