in

MIRNESA MIKI SE KRIJE NA BALKANU? Tokom praznika policiji u Nemačkoj stiglo više od 150 dojava

MIRNESA MIKI SE KRIJE NA BALKANU? Tokom praznika policiji u Nemačkoj stiglo više od 150 dojava

Kako je portparolka policije Ilona Bon izjavila za nemački RTL, policija veruje da se Mirnesa S. krije negde na Balkanu.

Naime, tokom božićnih i novogodišnjih praznika dobili su više od 150 dojava, gde se sugeriše da je verovatno pobegla u Bosnu i Hercegovinu.

Podsetimo, Mirnesa S.je imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. Još uvek nije objašnjeno na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

A, da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran:

“Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi,” rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vredan svega toga”, kaže on.

Polizei Stuttgart

Iz policije podsećaju da je i dalje aktuelna nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

“Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji”, saopštila je policija u Stutgartu.

Tatu majstor po imenu Aleksandr Korotič (27) objasnio je za nemački Bild raznovrsne motive crteža na telu Mernise, pa tako spomenuo i lobanju, kao i ukrštene kosti sa krunom, prenosi Bild.

On je tom prilikom otkrio skriveno značenje, kao i potencijalne tajne poruke mnogih njenih tetovaža, a nemački medij naveo je da Mirnesa “nosi zlo na svojoj koži”.

Novinari Bilda su posetili i komšiluk u kojem je živela, a jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman je rekao da je bila baš “upadljiva pojava”.

“Viđao sam je kada bi šetala, bila je zaista upadljiva pojava. Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale”, rekao je on.

Pratite nas na društvenim mrežama