in

MEDVEDEV SUROVO ISKREN: Kirjos i ja nismo prijatelji! ZNAM ŠTA DA OČEKUJEM OD NJEGA!

MEDVEDEV SUROVO ISKREN: Kirjos i ja nismo prijatelji! ZNAM ŠTA DA OČEKUJEM OD NJEGA!

Danil Medvedev je nastavio je da krči put ka odbrani titule na poslednjem grend slemu sezone pobedivši Kineza Jibinga Vua, 6:4, 6:2, 6:2. 

Ako me pitate šta bih mogao da poboljšam, ne vidim mnogo stvari. Možda malo manje duplih grešaka da pravim. Bio je ovo meč na visokom nivou. Ako nastavim ovako, imam dobre šanse za nešto veliko. Sledeći meč neće biti lak. Pokušaću da se oporavim i budem na 100 odsto-  rekao je Medvedev.

Naredni rival prvog reketa sveta je Nik Kirjos, koji ga je nedavno savladao u Montrealu posle preokreta.


KRAJ ZA SRBE U NJUJORKU! I Kurnićeva pakuje kofere!


KRAJ VELIČANSTVENE KARIJERE! Suze, smeh, aplauzi i odlazak u penziju brilijantne Serene! DA NIJE BILO VENUS… (FOTO) (VIDEO)

KRAJ VELIČANSTVENE KARIJERE! Suze, smeh, aplauzi i odlazak u penziju brilijantne Serene! DA NIJE BILO VENUS... (FOTO) (VIDEO)

Tanjug

 

Nije bilo tako davno. Obojica znamo šta da očekujemo. Tamo je uspeo da me pobedi, bio je dobar u ključnim momentima. U trećem setu me je brejknuo tri puta. Imao sam dve prilike tada u tom setu. Početak trećeg seta bio je važan. Bio je to tesan meč u kojem smo obojica imali šanse. Svako je mogao da pobedi. Bio sam blizu pobede. Znam šta treba da uradim. Da serviram dobro, probam da stignem do taj-brejka, pokušam da dobijem priliku na njegovom servisu. Gledao sam njegove mečeve. Koncentrisan je- dodao je Rus.

Prokomentarisao je Danil i njihov odnos.

– Dobri smo. Nismo prijatelji. Ne mislim da on misli isto. Kad kažem ‘prijatelji’, nismo zajedno išli u kafanu. Nikada se na terenu nismo svađali, što može da se promeni. Obojica smo impulsivni. Nikad se ne zna šta će se dogoditi u budućnosti-  istakao je Danil.

Tanjug

 

Trenutno najbolji teniser sveta nije iznenađen dobrim rezultatima Australijanca ove sezone.

Svi smo znali da je sposoban za velike stvari. Jedan od najboljih servera. Igrao sam protiv Iva Karlovića. Ivo ima neverovatan servis. Nik nije daleko. Sposoban je za servis od 140 milja na sat. Prilično je precizan. Izgleda da je koncentrisan na svoju karijeri. Osećam da ponekad on to ne želi da pokaže. Osećam da želi da bude ozbiljan profesionalac. To je odlično za njega i za tenis”, zaključio je Medvedev na konferenciji za medije.

Spektakl Medvedeva i Kirjosa na programu je u nedelju.

Pratite nas na društvenim mrežama