in

“MADAM”VODILA EVIDENCIJU, kod nje pronađen spisak klijenata! Detalji istrage organizovane prostitucije u Beogradu

“MADAM”VODILA EVIDENCIJU, kod nje pronađen spisak klijenata! Detalji istrage organizovane prostitucije u Beogradu

‘Madam’ Neda B. (34), osumnjičena da je bila na čelu ženske bande makroa, čuvala je spisak svih klijenata koji su koristili seksualne usluge njenih prostitutki!

U njenom luksuznom stanu u Beogradu nađene su sveske sa detaljnim podacima o tome koliko je koja devojka imala klijenata, kao i spiskovi sa brojevima telefona mušterija!  

U tim sveskama je otkriveno da su prostitutke za sat seksa naplaćivale do 150 evra, od čega su zadržavale samo 50.

Printscreen MUP Srbije

 

Obezbeđenje i vozač


DETALJI VELIKE AKCIJE HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Žena bila na čelu kriminalne grupe! Ovako su nudili devojke i podvodili!

DETALJI VELIKE AKCIJE HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE! Žena bila na čelu kriminalne grupe! Ovako su nudili devojke i podvodili!


LEZI DOLE, POLICIJA! Ovako su uhapšeni organizatori prostitucije (Video)

LEZI DOLE, POLICIJA! Ovako su uhapšeni organizatori prostitucije (Video)

Izvor iz istrage kaže da je Neda sa četiri saradnice oglašavala usluge prostitutki uglavnom preko sajta cityoflove.com, a sa klijentima su ugovarale sastanke u beogradskim hotelima. Nedin bivši muž Samir B. (44) bio je obezbeđenje devojkama i njihov vozač.

Osim Nede i Samira, u ponedeljak su uhapšene Nina R. (32), Milica M. (26) i Vesna V. (62), dok je Milica O. (49) locirana i privedena dan kasnije, u utorak. Svi se terete da su činili organizovanu kriminalnu grupu koja je podvodila devojke – kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Neda je vodila glavnu reč u bandi, pa je određivala cenu i angažovala devojke za prostituciju.

U sveskama koje je čuvala u stanu evidentirala je svaki sastanak prostitutki i klijenata, cene, kao i koliko je ko u bandi dobio od svakog posla. Naravno, najveći deo para išao je Nedi. Kako se vidi u tim sveskama, seksualne usluge su koštale od 150 do 200 evra, od čega je prostitutka dobijala samo 50, i to bi joj bilo uplaćeno na tekući račun, u dinarima – rekao je naš izvor i dodao:
- Manji deo novca dobijao je Nedin muž Samir, koji je razvozio devojke i bio im je, na neki način, obezbeđenje. Ostale pripadnice bande su komunicirale s klijentima i brinule o oglašavanju seksualnih usluga.

Tužilaštvo tražilo pritvor za makroe

Neda B., njen bivši muž i četiri saradnice saslušani su juče u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu, koje je tražilo od suda da se svim osumnjičenima odredi pritvor do 30 dana.
- Tužilaštvo je predložilo pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo – saopštilo je tužilaštvo.

Naš sagovornik napominje da su u Nedinom stanu nađeni i telefoni i SIM kartice koji su korišćeni za ugovaranje sastanaka sa prostitutkama.

Zanimljivo je i što Neda i njene saradnice nemaju dosije u policiji, dok je Samir ranije hapšen zbog posedovanja heroina, “spida”, kokaina, ekstazija i marihuane.

Printscreen MUP Srbije

 

Akcija ‘Koo siti’

Podsetimo, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), Odeljenje za suzbijanje trgovine ljudima, sprovela je u ponedeljak akciju kodnog imena “Koo siti” i tom prilikom lišena je slobode banda makroa.

Osumnjičeni su od novembra 2021. do polovine jula ove godine, na teritoriji Beograda, podvodili više devojaka tako što su oglašavali seksualne usluge preko sajta cityoflove.com i drugih internet oglasa.
Na sajtu cityoflove.com seksualne usluge nudi više od 600 devojaka iz Srbije. One objavljuju fotografije tela, ali većina njih krije lice. U opisu navode visinu, težinu, kao i koje sve vrste seksualnih usluga pružaju za novac.

Pratite nas na društvenim mrežama