in

LUNA ĐOGANI OPERISALA TUMOR NA DOJCI! Pobednica “Zadruge 2” preživela pravu dramu!

LUNA ĐOGANI OPERISALA TUMOR NA DOJCI! Pobednica “Zadruge 2” preživela pravu dramu!

Pobednica “Zadruge 2” na redovnom godišnjem pregledu saznala je da ima tumor i odmah otišla u KBC “Dragiša Mišović” na intervenciju kojom su ga lekari odstranili.

Pregrmela najgore

Đoganijeva je juče napustila bolnicu i oseća se dobro.

Operisala sam benigni tumor na levoj dojci. Stigla sam kući i osećam se dobro. Operacija je trajala sat i po, imam rez, konce i zavoj, ali sve je prošlo u najboljem redu. Nemam nikakve tegobe – priča rijaliti zvezda.

Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani operisala tumor na dojci

Ona dodaje da joj je to što je njena majka Anabela Atijas sa samo 20 godina imala tumor na dojci zapravo spaslo život:


ADAM ADAKTAR OTKRIO KO JE DEČKO SANDRE AFRIKE! Pevačica blista od sreće

ADAM ADAKTAR OTKRIO KO JE DEČKO SANDRE AFRIKE! Pevačica blista od sreće


GLUMCI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE U PREDSTAVI “TRAMVAJ ZVANI ŽELJA”! Branka Katić: Mi se međusobno volimo!

GLUMCI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE U PREDSTAVI TRAMVAJ ZVANI ŽELJA! Branka Katić: Mi se međusobno volimo!

Mama me je naučila da se redovno kontrolišem. Zahvaljujući pregledu na koji idem jednom godišnje, meni je i otkriven tumor. Doktorka je uočila promenu na levoj dojci i rekla mi je da je moguće da je do nje došlo zbog hormona, zato što sam se porodila pre godinu dana. Napomenula je da postoji mogućnost i da je nešto ozbiljnije. Uradila sam biopsiju i posle četiri dana dobila rezultate koji su pokazali da je izraslina benigna. Ipak, i takav tumor može da mutira i za pet ili deset godina izazove ozbiljne zdravstvene probleme.

Odmah reagovala

Đoganijeva je rešila da odmah ode u bolnicu i reši problem!

Instagram/printscreen

Luna Đogani

Pošto sam paničarka, rekla sam da hoću odmah da se operišem. Sada sam mirna i ne razmišljam šta bi moglo da mi se desi – priča jutjuberka i dodaje da je pokušala da sakrije operaciju od javnosti:

Nisam želela da se zna da imam intervenciju, ali se na kraju ipak pročulo. Mnogo ljudi me je prepoznalo u bolnici i prilazilo mi. Sad kad se zna, želim da podstaknem sve dame, kao što je i mene podstakla mama, koja je prošla pakao, da idu na redovne preglede. Posvetite se svom zdravlju, nemojte da vam sve bude važnije od toga. Kada nemate zdravlje, nemate ništa!

Luna i Marko putuju u Ameriku

Luna Đogani i njen muž Marko Miljković uskoro putuju u Ameriku.

– To mi je bila velika želja. Volim američku javnu scenu, Britni Spirs, Kardašijanove, Zeka Efrona. Ma obožavam Holivud! Ćerkica Mia neće ići s nama jer je mala za tako nešto. Čuvaće je Anabela.

Anabela isto operisala tumor

Lunina majka Anabela takođe je operisala tumor na dojci:

– Operisala sam tumor dojke u Švedskoj 1995. godine. Čula sam razgovor prijateljica o mamografiji i samopregledu. Posle toga, kad sam se tuširala, napipala sam kvržicu. Odmah sam otišla na pregled, urađena mi je biopsija i u roku od tri dana zakazana mi je operacija. Brzom reakcijom lekara spasen mi je život. Na sreću, nisam išla na hemioterapiju, imala sam samo hormonsku terapiju.

BONUS VIDEO:
 

Pratite nas na društvenim mrežama