in

LJUBAVNI HOROSKOP DO 10. SEPTEMBRA! Lavovima se vraća neko iz PROŠLOSTI, Devicu čeka RAZOČARENJE, a tek Jarčevima šta sledi!

LJUBAVNI HOROSKOP DO 10. SEPTEMBRA! Lavovima se vraća neko iz PROŠLOSTI, Devicu čeka RAZOČARENJE, a tek Jarčevima šta sledi!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, na ljubavnom planu:

OVAN

Nećete biti dobro raspoloženi. Manjak vremena će biti kriv za to i izvesna opterećenost obavezama. Bićete veran i posvećen partner, ali ne naročito izražajan. Delovaćete nervozno i zauzeto, što vam osoba s kojom ste može zameriti.

BIK

Još naredne nedelje ćete uživati u dobroj sreći kada je ljubav u pitanju, pogotovo ako ste Bik u podznaku. Planeta Venera će vam pomoći da nađete ljubav ili da uživate u harmoniji u odnosu, ako već imate partnera.

BLIZANCI

U narednom periodu ćete biti strastveniji i agresivno-direktni u pristupu. To će neke naterati u beg, a nekima će se dopasti. Ako postoji osoba koju ne želite da uplašite, moraćete biti odmereniji i strpljiviji.


KAKO SE OPUŠTAJU HOROSKOPSKI ZNACI? Rakovi obožavaju KUPKE, Device pevanje, a Vage imaju najčudniji METOD!


STIGAO JE MLAD MESEC U DEVICI! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva ZBOG ČEGA treba da budete na OPREZU!

STIGAO JE MLAD MESEC U DEVICI! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva ZBOG ČEGA treba da budete na OPREZU!

RAK

Vaš ljubavni život će biti prilično monoton naredne nedelje. Nova ljubav teško da može da se desi, ali moguće je da se ponovo povežete sa nekim s kim imate neraščišćen odnos i potrebu da još nešto doživite, makar i ne bilo prijatno.

LAV

Konačno će nešto početi da se dešava u vašem ljubavnom životu, ali možda ne ono čemu ste se nadali. Moguće je da se u vaš život vrati neko iz prošlosti, ili će vas privući osoba s kojom nije lako biti, ali kojoj iz nekog razloga nećete moći da odolite.

DEVICA

Imaćete dosta kontakata i prilika naredne nedelje, ali će biti i konfuzije ili nesporazuma u vašem ljubavnom životu. Nejasne želje, dvosmislene izjave, sve to može napraviti probleme i izazvati razočarenje.

Shutterstock

ljubav

VAGA

Očekujte uzbudljive događaje i poznanstva, ali ne i stabilnost u sferi ljubavi. Biće vam lako da se zaljubite i da privučete osobu koja vam se dopada, ali ne i da je zadržite. I vaše emocije će biti prilično nestabilne, pa je ovo dobro vreme za kratku aferu ili neobavezan flert.

ŠKORPIJA

I naredne nedelje ćete uživati blagoslov planete Venere u vašem znaku, uvećanu privlačnost i dobro raspoloženje. Moguće je da će vas privući neko s kim radite ili s kim ćete imati profesionalni kontakt.

STRELAC

U narednom periodu će vaš partner postati agresivniji, nervozniji i sklon svađi. Zbog toga ne možete očekivati napredak u sferi ljubavi, ali problemi će biti kratkotrajni, pa ne bi trebalo da bude ni nazadovanja.

JARAC

Bićete skoncentrisani na posao ili neke obaveze koje će vas sprečiti da uopšte i razmišljate o ljubavi, jer ćete se osećati preopterećeno. Možda će vas mučiti i neki zdravstveni problemi, koji će vas iscrpsti i izazvati loše raspoloženje.

VODOLIJA

Nemojte očekivati da se desi nešto novo u sferi ljubavi. Iako je ovo vreme kada se mnogi nadaju prilikama u sferi ljubavi, vi možda uopšte nećete biti u odgovarajućem raspoloženju da biste o tim prilikama razmišljali ili ih iskoristili.

RIBE

Više će vas interesovati druženje i putovanja, avanture, nego romantični doživljaji. Ipak, biće nekih prilika za flert, novih kontakata, ali ništa od toga neće biti dovoljno značajno da bi se pretvorilo u bilo kakvu vezu.

Pratite nas na društvenim mrežama