in

KRVAVA NOĆ U NIŠU! Masovna tuča tokom novodišnjeg slavlja, mladić uboden nožem u grudi

KRVAVA NOĆ U NIŠU! Masovna tuča tokom novodišnjeg slavlja, mladić uboden nožem u grudi

Kako saznajemo on je dobio ubod nožem u grudi, u teškom je stanju a još trojica mladića starih 34, 33 i 27 godina zadobila su teže povrede zbog kojih su zbrinuti u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Do krvavog obračuna došlo je oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun.

– Mi smo intervenisali sa četiri saniteta, četiri osobe smo prevezli u niški Univerzitetski klinički centar. Najteže je povređen pacijent koji  je uboden nožem u grudi  – saopštio je dr Dragiša Aleksić iz niškog Zavoda za urgentnu medicinu.

Ukupno je povređeno osam osoba, od kojih dvoje teško, jedan ima ubod nožem u grudi, povrede unutrašnjih organa, drugi prelom vilice. Osim ove dvojice svi ostali imaju lakše povrede. 


DOŠAO DA ISPORUČI HRANU, PA DOBIO BATINE! Huligani pretukli dostavljača, prava meta bio njegov poznanik! DETALJI NAPADA U OBRENOVCU!


PAS DONEO U DVORIŠTE LOBANJU I KIČMU! Još jedan užas kod Niša – horor scena sledila meštane!

PAS DONEO U DVORIŠTE LOBANJU I KIČMU! Još jedan užas kod Niša - horor scena sledila meštane!

Policija je saopštila da je rad na rasvetljavanju ovog događaja u toku. 

Kako saznajemo, izuzete su nadzorne kamere, obavlja se razgovor sa akterima događaja. Do tuče je došlo pred fajront, pretpostavlja se da je obračunu kumovao alkohol.

D.K

UKC Niš

Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra saopšteno je da je iz masovne tuče primljeno ukupno sedam lica.

–  Svima je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, dvojici pacijenata odmah po prijemu pomoć je ukazana na odeljenju reanimacije. Pacijent M.S.  primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha, odmah je hriruški zbrinut. Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju.

Pacijent S.S. u Urgentni centar primljen sa velikim površinskim pvoredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike sagledan i ods trane neurohirurga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno lečenje.  Još pet pacijenata koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje – saopštila je ova zdravstvena ustanova. 

Tukli se i u Prokuplju

Tokom nogodišnje noći tuče je bilo i u Prokuplju.Kako je saopštio niški UKC, u ovu zdravstvenu ustanovu primljen je dvadesetdvogodišnji L.M. iz ovog grada sa politraumama.

–  Nakon urađene kompletne dijagnostike utvrđeni su prelomi baze lobanje i nosnih kostiju. Pacijent je u stabilnom stanju, zadržan je na lečenju na Klinici za neurohrirugiju – rečeno je u niškom UKC. 

Pratite nas na društvenim mrežama