in

KRAJ ZA SRBE U NJUJORKU! I Kurnićeva pakuje kofere!

KRAJ ZA SRBE U NJUJORKU! I Kurnićeva pakuje kofere!

Nažalost, Aleksandra Krunić, koja je jedina od naših teniserki bila u glavnom žrebu, poražena je u trećem kolu od Ruskinje Ljudmile Samsonove, 36. na svetu, 6:3, 6:3.

Posle ovog meča Srbija je ostala bez predstavnika u singlu u drugoj nedelji turnira, a meč između dve teniserke trajao je 78 minuta.

Ruskinja je u početnom setu uspela da dođe do prve brejk prilike u petom gemu i iskoristi je. Samsonova je lako dobijala svoje servis gemove i tako držala tu prednost.

Uspela je u devetom gemu još jednom da oduzme servis Aleksandri i posle 31 minuta dođe do početnog seta, 6:3. Ljudmila je i u drugom setu prva stigla do brejka, sada u četvrtom gemu.


NADAL OPET KUKA… Bolje je nego što sam se nadao! Obezbedio učešće na turniru koji NIKADA NIJE OSVOJIO!


FUJ! Kirjos je zbog OVOGA dobio jednu od najvećih kazni u ISTORIJI US OPENA! A onda je počeo da tera devojku iz boksa… (VIDEO)

FUJ! Kirjos je zbog OVOGA dobio jednu od najvećih kazni u ISTORIJI US OPENA! A onda je počeo da tera devojku iz boksa... (VIDEO)

Naša teniserka prethodno u trećem gemu nije iskoristila tri brejk lopte, da bi Samsonova u narednom iskoristila prvu za 3:1. Ipak, Krunić je uspela da odmah napravi ribrejk, smanji na 3:2, ali je opet pala i već tada se nazirao kraj! Samsonova je bez izgubljenog poena načinila novi brejk za 4:2 i to  Krunićeva više nije mogla da stigne! Na 5:3 je spasla dve meč lopte, potom još jednu u devetom gemu, ali nije imala snage da dođe do novog brejka.

Ruskinja će u osmini finala igrati sa Ajlom Tomljanović, koja je poslala u penziju Serenu Vilijam!

Pratite nas na društvenim mrežama