in

KOSJERINA JE ISPOD MOG NIVOA! Jovana Jeremić isprozivala koleginicu sa RTS-a: Nema harizmu i energiju kao ja, ja sam ZVEZDA!

KOSJERINA JE ISPOD MOG NIVOA! Jovana Jeremić isprozivala koleginicu sa RTS-a: Nema harizmu i energiju kao ja, ja sam ZVEZDA!

Dragana Kosjerina je ispod mog nivoa, kaže Jovana Jeremić. Voditeljku TV Pink je uvredilo to što su se na društvenim mrežama pojavili komentari da kopira stariju koleginicu sa RTS-a.

ATA Images

Jovana Jeremić, voditeljka

Pokušali su da “dižu” Draganu preko mog imena, plasirali su priče da je kopiram, jer nosim odelo i kravatu kao ona. Ali za one koje ne znaju kravatu sam nosila još u srednjoj školi – započinje Jovana.

printscreen

Jeremićevu su optužili da je nosila kravatu, kao Dragana Kosjerina…

Ipak, voditeljka ružičaste televizije kaže da stavlja tačku na priče koje su započete u decembru prošle godine.

U 2023. godini okrećem novi list! Vodiću samo ljubav, a ne ratove! Dragana je ispod mog nivoa, pa mi ne pada na pamet da trošim energiju na nebitne stvari – kaže Jovana.

Štite je

Jeremićeva tvrdi da je dugonoka crnka i dalje na RTS-u jer joj pojedini ljudi čuvaju leđa.

Iza Dragane stoji medijski lobi koji je štiti. Kosjerina je lepa devojka, ali nema harizmu i energiju. Džabe je forsiraju kada ona to ne može da podnese. Ona je manekenski tip žene, a svi znamo da postoje muškarci koji vole takve. I pored toga, ne može da bude seksi kao ja. Sa celim svojim PR timom ne može da dostigne moju popularnost, jer sam zvezda, za razliku od nje. Nju gledaju zbog RTS-a, a mene jer sam Jovana Jeremić. Nemam nikog da me gura, a ona ima veliku podršku u Oliveri Kovačević – kaže Jovana i dodaje da poštuje rad urednice Zabavnog programa na Javnom servisu, ali da joj neće dozvoliti da preko njenog imena promoviše Draganu.

Voli Oliveru Kovačević

Oliveru izuzetno cenim! Ona je moj idol. Odrastala sam uz njene emisije. Iako na RTS-u rade isfrustrirane žene, ona nije takva. Volim je, ali neću joj dozvoliti da Draganu “diže” preko mog imena. Ako nastavi to da radi, javno ću se obračunati sa njom. Nikom neću dozvoliti da me gazi, jer sam karijeru izgradila radom, a ne preko kreveta.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kosjerinom, ali do zaključenja broja nije se javljala na naše pozive.
 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama