in

KAKO DA SAOPŠTITE VAŠEM PRIJATELJU DA VAM SE SVIĐA? Ako želite da mu probudite emocije, pratite OVE korake!

Ako ste ikada došle u situaciju da vam je muškarac rekao da ste divna prijateljica, ali da prema vama ne oseća ništa više od toga, možda je to zato što se sjajno povezujete sa njegovim intelektom, ali ne činite ništa što bi pokrenulo strast u njegovom srcu.

Zapravo, moguće je da se bojite da pokažete istinska osećanja jer ne želite da vas neko opet povredi, a takav strah vas sprečava da se emocionalno povežete sa njim.

Ako prema svom najboljem prijatelju gajite romantična osećanja, možda je vreme da preduzmete ova tri koraka kako biste ista probudili i kod njega.

1. Prestanite da sve analizirate 

PET STVARI KOJE MUŽ MRZI NA SVOJOJ ŽENI! Zbog jedne se i najčešće razvode!

Ove ljubavne probleme NE TREBA da delite sa drugima!

Ove ljubavne probleme NE TREBA da delite sa drugima!

Žene veruju da se muškarci boje iskazivanja osećanja. Zapravo, ono što muškarci ne mogu da podnesu jeste drama, a padaju na kolena kada upoznaju ženu koja, kada oseti tzv. hemiju to može i da prihvati na neosuđujući, nekritičan i ranjiv način.

Dopustite sebi da osetite svaku emociju, čak i ako ona nije zanimljiva ili prijatna. Prestanite da analizirate zašto i jednostavno se prepustite – osećaćete se potpunije i automatski ćete biti privlačniji svakom muškarcu.

Shutterstock

Razgovarajte o tome kako se osećate zbog stvari koje vam se događaju tokom dana

2. Udubite se u osećanja

Kakvi su vaši razgovori sa muškarcem? Ako se većinom nalazite “u svojoj glavi”, verovatno iznosite mišljenja i činjenice o stvarima, a to nije baš romantično. Mišljenja su dobra za povremene razgovore sa prijateljima, ali ne čine ništa što bi muškarca podstaklo da vas zavoli.

Umesto toga, razgovarajte o tome kako se osećate zbog stvari koje vam se događaju tokom dana. Kad god sebe uhvatite da ste izgubljene u svojim mislima, popisima obaveza ili mišljenjima, vratite se onome što osećate u tom trenutku.

3. Koristite frazu “osećam”, a ne “mislim”

Započnite rečenice sa “Ja osećam” umesto “Ja mislim”. U početku to može biti neobično, jer se možda bojite da će on pomisliti da ste previše osećajna osoba ili ćete ga uplašiti. Zapravo bi trebalo da je skroz suprotno.

Što ste sposobniji da podelite svoje emocije u prisutnosti muškarca, a da ne ulazite u dramu i ne govorite mu šta sa njim nije u redu, to će on više želeti da vam se približi.

Najbolji način da muškarcu pomognete da se poveže sa svojom nežnom i emocionalnom stranom je da u svakom trenutku znate kako se osećate i da mu onda to jasno i iskreno saopštite. Naime, kada na ovaj način počnete da se povezujete sa njegovim srcem, on će automatski biti nežniji i bolji prema vama. A možda čak i sa vama počne da govori i ono što on oseća, prenosi Telegraf.rs.