in

JOŠ JEDAN TRAGIČAN VIKEND… Ksenija nestala, načelnik se ubio, žena skočila u smrt

Kako je za Kurir navela Ksenijina sestra, ona je te večeri bila sa momkom na Petrovaradinu.

– On je ispričao da su se posvađali i da je ona pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama – rekla je Ksenijina sestra.

– Ksenija se već šest meseci zabavlja sa momkom iz Engleske, on je došao pre nekoliko dana u Srbiju da se vide što je i ranije radio. Ona je sa njim bila smeštena u nekom hotelu ili stanu, nije bila u stanu u kom živi sa cimerkama. Svi smo pokušavali da je dobijemo preko telefona i društvenih mreža ali se ona ne javlja – rekla je sestra za Kurir i dodala da je Ksenijin nestanak 26. februara prijavio momak, a da je policija obavestila porodicu šta se dogodilo.

Kako sestra dodaje, Ksenija je u Novom Sadu bila zaposlena.

– Posle fakulteta je našla posao i preselila se u Novi Sad. Ona je dodala i da je čula da je očevidac prijavio da je neka devojka u isto to vreme skočila sa mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi.

– Očevidac je opisao devojku koja je skočila i to bi nažalost mogla biti ona. Policija intenzivno traga za Ksenijom Lukic kojoj je svaki trag izgubio u subotu ujutru na mostu Duga u Novom Sadu.

– Policija je angažovana od prvog dana, ronioci su pretraživali Dunav. Međutim, uslovi na reci su preteški, struja je izuzetno brza – kaže izvor Kurira.

Podsetimo, pre nekoliko godina, u Novom Sadu je sa mosta Sloboda skočila studentkinja (20). Ona je, kako smo pisali, pozvala taksi, a kada su prelazili most, rekla je taksisti da stane, izašla iz automobila i bacila se preko ograde.

Dva samoubistva u Beogradu

U Beogradu su se od subote uveče do nedelje ujutru dogodila dva samoubistva. Najpre je u subotu uveče, u stanu na Banovom brdu, pronađen mrtav član GO Čukarica Bojan Popović.

– Njegovo telo pronašle su supruga i ćerka. One su odmah pozvale policiju, koja je utvrdila da u stanu nema premetačine, niti znakova da se borio sa nekim. Dežurni tužilac naložio je obdukciju – kaže izvor.

Komšije Popovića za Kurir su potvrdile da su čule za tragediju.

– Od skoro stanujemo ovde, pa ga nismo dobro poznavali, znamo da je tu živeo sa suprugom i ćerkom, kao i da su imali psa – rekle su komšije. Juče ujutru žena (48) skočila je sa trećeg sprata zgrade na Vračaru. Hitna pomoć koja je došla na mesto tragedije mogla je samo da konstatuje smrt.

Pratite nas na društvenim mrežama