in

ISTRAŽIVANJE KOJE JE RAZBESNELO TAJKUNA! Histerija protiv Vukadinovića jer je Đilasu dao 7,6%!

Vukadinovićevo istraživanje pre pet dana je preneo đilasovski portal ‘Nova’, a prema rezultatima te ankete za SNS bi na izborima glasalo 43 odsto birača, SPS Ivice Dačića ima oko 9,3 procenata, dok je najveći domet Đilasovog SSP 7,6 odsto.

Isti rezultati ukazuju i na to da bi za ‘Ekološki ustanak’ Aleksandra Jovanovića Ćute glasalo 7,1 odsto birača, za Narodnu stranku Vuka Jeremića 3,6 procenata, dok su sve ostale partije ispod cenzusa.

Više im ne odgovara

Đorđe je postao ‘čovek na zadatku’ tek kada je objavio istraživanja koja ne odgovaraju SSP
Marina Komad, portparolka Borisa Tadića

Osim ovoga, Vukadinović je rekao da Đilasov savez ne samo da nije cela opozicija nego nije ni cela bivša Demokratska stranka, kao i da tajkunov predsednički kandidat Zdravko Ponoš ima slabiji rejting od brojnih nestranačkih ličnosti.


ČEGA SE PAMETAN STIDI… Đilasov Zdravko Ponoš: Bio sam u vojsci koja je ratovala protiv NATO, a onda sam se ŠKOLOVAO NA NATO KOLEDŽIMA!


Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović – umislila je da je istina sve što ona kaže! Vukadinović u dva tvita “ugasio” ĐILASOVU GLASNOGOVORNICU!

Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović - umislila je da je istina sve što ona kaže! Vukadinović u dva tvita ugasio ĐILASOVU GLASNOGOVORNICU!

Ovo je razbesnelo Đilasa, pa je Vukadinovića odmah napala tajkunova desna ruka Marinika Tepić, nazivajući ga ‘čovekom na zadatku koga je zavrbovala služba’!?! Vukadinović joj nije ostao dužan, odgovorivši da je ona nekada bila desna ruka lidera LSV Nenada Čanka i da je sramota to što priznaje navodni genocid u Srebrenici…

Rezultati istraživanja NSPM

SNS 43%
SPS 9,3%
SSP 7,6%
Ekološki ustanak 7,1%
NS 3,6%
ostali ispod cenzusa

* Izvor: Nova srpska politička misao

Da je glavni razlog đilasovske hajke na Vukadinovića upravo istraživanje rejtinga, potvrđuje Marina Komad, portparolka lidera SDS Borisa Tadića.

– Đorđe je postao ‘čovek na zadatku’ tek kada je objavio istraživanja koja ne odgovaraju SSP. Do tada je bio partner, ugledni analitičar… Punu deceniju, svako ko se suprotstavi tom jednoumlju biva ovako boljševički etiketiran. Bilo je nekad možda efikasno, ali sad je već dosadno i blam… Podrška za Đorđa Vukadinovića – istakla je Komadova.