in

IMAO SAM TEŠKO DETINJSTVO, MAJKA ME JE OSTAVILA KADA SAM IMAO DEVET MESECI! Novi učesnik Zadruge 6 otvorio dušu i priznao sve

IMAO SAM TEŠKO DETINJSTVO, MAJKA ME JE OSTAVILA KADA SAM IMAO DEVET MESECI! Novi učesnik Zadruge 6 otvorio dušu i priznao sve

Danijel Denić je stend ap komičar, koji dolazi iz sela kod Niša On je sada otkrio detalje iz svog života i istakao da je imao teško detinjstvo.

printscreen

– Dolazim iz Niša, iz jednog sela. Oženjen sam u Beču. Bavim se stend ap komedijom, po tome sam poznat. Ne poznajem Kuliće, iako sam odande, čuo sam za njih, ko nije čuo za njih?! – počeo je Danijel i progovorio o svom braku i o tome da li postoji mogućnost da mu se u rijalitiju desi preljuba.

– Moje srce je osvojila moja Marina, mislim da ne postoji nikakva mogućnost da je prevarim… Iskreno se nadam i verujem u sebe. Ja znam gde ulazim, a znam i ko me čeka kod kuće. Atraktivnih devojaka ima svuda, i na ulici… Ja se nadam da će sve ići po planu. Iskreno se nadam da je neću prevariti i verujem čvrsto u to da ona mene neće prevariti. Nemamo dece još. Ulazimo u sedmu godinu braka, a ja nikad nisam podigao ton na nju i nisam nikad imao sa njom neku burnu svađu – kaže Denić, a onda je progovorio o svom teškom detinjstvu:

– Imao sam teško detinjstvo. Mene je majka ostavila kad sam imao devet meseci. Otac nas je odgajio – mene i sestru. Posle je došla maćeha koju cenim više nego svoju majku. Ja sam običan čovek koji predtsavlja radničku klasu, borim se za bolje sutra. Cilj mi je finansijska strana i ta neka popularnost… Nema potrebe da stupim s majkom u kontakt sada kad sam ja stao na svoje noge. Sad sam odrastao čovek. Sada mi ne nedostaje majka, a nekad jeste. Za mene svi mažu da sam generalno pozitivan lik, ja ću se držati sebe i svog južnjačkog govora. pa ako se dopadnem ljudima super, ako ne – bože moj – zaključio je Zadrugar. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama