in

Hvatali su se za glavu! Jokić je ovako IZLUĐIVAO “vukove”! Njega je nemoguće zaustaviti! (VIDEO)

Hvatali su se za glavu! Jokić je ovako IZLUĐIVAO “vukove”! Njega je nemoguće zaustaviti! (VIDEO)

Srbin je imao dabl-dabl učinak, pored 43 poena statistici je dodao i 11 skokova, ali to Nagetsima nije bilo dovoljno. 

Minesota je posle produžetka srušila Jokića i društvo, a srpski centar je još jednom pokazao zašto je zaslužio treću u nizu MVP titulu. Njegova fenomenalna partija nije donela trijumf ekipi iz Kolorada, ali je pokazao kakav je majstor. 

Pri rezultatu 58:53 za njegov tim, za samo pola minuta ubacio je dve trojke i odveo Nagetse na “+9”. Igrači Minesote nisu znali šta da rade, bili su izgubljeni, a Jokić je držao čas košarke. Pogledajte!


JOKIĆ HTEO DA ZGROMI SUDIJU! Gober udario Jokića u lice! Srbin pao na parket, pa pobesneo na arbitra jer se pravio lud! (VIDEO)


AU! OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Jokić stisnuo zube, pa “preživeo” dramu! Denver prokockao +21, ali su Srbin i Marej iščupali pobedu! (VIDEO/FOTO)

AU! OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Jokić stisnuo zube, pa preživeo dramu! Denver prokockao +21, ali su Srbin i Marej iščupali pobedu! (VIDEO/FOTO)

Potom je u jednom momentu prevario čuvara Kajla Andersona, izvrteo ga kao na basketu, pa zakucao!

U ekipi Denvera Džamal Marej je imao 19 poena, Majkl Porter je dodao 15, a Aron Gordon 14.

Heroj Minesote bio je Edvards, koji je ubacio 34 poena, Konli je dodao  19, Tauns 17 i 11 skokova, a dabl-dabl je ostvario i Gober sa 14 poena i 15 skokova.

– Vidimo se u Denveru! Vraćamo se! –  rekao je  Edvards posle utakmice sa Nikolom Jokićemi 

Pratite nas na društvenim mrežama