in

HOROSKOP ZA UTORAK 1. MART: Vodolije očekuju upale, a OVAJ ZNAK će zračiti erotikom!

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu voljene osobe. POSAO: Povećana aktivnost I pozitivne promene u vezi posla. Dobar dan za finansije. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Moguće je uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija u odnosu ako ste u dužoj vezi. POSAO: Imaćete problema u vezi međuljudskih odnosa, jer danas se lošije slažete sa drugima. ZDRAVLJE: Alergije.


PARE ĆE SE LEPITI ZA NJIH! Ove horoskopske znake očekuje neverovatno bogatstvo!


BEŽE OD BRAKA! Ovi horoskopski znaci izbegavaju vezivanje!

BEŽE OD BRAKA! Ovi horoskopski znaci izbegavaju vezivanje!

pexels.com

Bikove očekuju alergije

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas ste neobično povučeni, ćutljivi I ne otkrivate svoja osećanja svetu. POSAO: Biće vam natovarene dodatne odgovornosti ali bez odgovarajuće nadoknade. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja. Negativnost.

RAK 

LJUBAV: Doživećete zadovoljstvo kako na emotivnom tako I na fizičkom planu. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće ili rad za sebe. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV 

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, iako ne treba očekivati pravu romansu u ovom periodu. POSAO: Ulivate poverenje svojom samouverenošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Lako možete naći ljubav sa nekim ko živi daleko, sa nekim ko je stranac ili eventualno intelektualac. POSAO: Vaše mnoge sposobnosti I veštine će vam danas poslužiti. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

VAGA 

LJUBAV: Vaša sposobnost iskazivanja osećanja na kreativan način, će danas doživeti svoj vrhunac. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne pozitivne promene na finasijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Sreća u ljubavi I uspeh. Dešavaće se pozitivni događaji u ovoj sferi. POSAO: Kada znate šta želite nema toga što vas može sprečiti da to dobijete ili postignete to što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite. POSAO: Imaćete zaista mnogo posal ali ćete u isto vreme I uživati. Moguće je čak da se preforsirate jer nećete primetiti da ste preterali. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Privućićete mnogo pažnje zbog toga što ćete zračiti erotikom. POSAO: Moguć veći priliv novca, pogotovo ako već očekujete da ostvarite izvesnu dobit. ZDRAVLJE: Teže se oporavljate nego inače, pa treba više da čuvate svoje zdravlje.

pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Možete imati neki površan flert, kao komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u svom poslu. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE 

LJUBAV: Ne interesuje vas toliko da doživite veliku ljubav, koliko da nađete nekog ko je zanimljiv I s kim možete da uživate. POSAO: Nalazite se u period povoljnom za finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

Pratite nas na društvenim mrežama