in

HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JANUAR: Lavovima će partner prirediti prijatno iznenađenje, a OVAJ ZNAK će povrediti nečija osećanja!

OVAN

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i netrpeljivosti. Povredićete nečija osećanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, kao i u vezi s ugovorima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Bićete spremni da se nekome i zamerite kako biste ostvarili ljubav koju želite. POSAO: Povoljan dan za bavljenje umetnošću i kreativnom radom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


OBOŽAVAJU HRANU! Ovi horoskopski znaci su pravi gurmani!


4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOŽIVETI VELIKE PROMENE U 2022. GODINI! Planeta sudbine Saturn GAZI – proverite šta to znači za VAS

4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOŽIVETI VELIKE PROMENE U 2022. GODINI! Planeta sudbine Saturn GAZI  - proverite šta to znači za VAS

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prevelika očekivanja, zbog čega se lako možete razočarati ili potceniti prilike koje imate. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

pexels.com

Blizance očekuje stabilno zdravlje

RAK

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog emotivne zatvorenosti partnera ili nedostatka prilika. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Partner će vam prirediti neko prijatno iznenađenje zbog kojeg ćete postati mnogo romantičniji nego inače. POSAO: Moguće su kadrovske promene u firmi. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Vaš ljubavni život ne ispunjava vaša očekivanja, ali treba da uzmete u obzir to da su ta očekivanja možda nerealna. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom ili obrazovanjem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Već neko vreme imate problema da uspostavite stabilnost u ovoj sferi. To će biti slučaj i danas. POSAO: Možda ste doživeli neke promene i nestabilnost u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Imate šansi da sretnete nekog ko će vam se dopasti, ali s kim nećete moći odmah da ostvarite vezu. POSAO: Administrativni problemi ili poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Nalazite se u periodu promene u sferi odnosa, zbog čega se ne možete nadati da ćete imati stabilan ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Pixabay

JARAC

LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati prilike za trajnu ljubav, a ako ste u vezi, imaćete problema. POSAO: Bićete vrlo skoncentrisani na ovu sferu, karijera vam je trenutno najbitnija. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav i uživanje, što će vas razmaziti i podići očekivanja na visok nivo. POSAO: Imaćete brojne progresivne ideje u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Moguće promene, i to ne pozitivne. Monoton posao ili loši uslovi rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.