in

HOROSKOP ZA PETAK 4. MART: Bikovi će biti skloni infekcijama, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekoga sa posla!

OVAN 

LJUBAV: Neće vam biti teško da privučete osobu koja vam se dopada, jer ćete biti impresivno samopouzdani. POSAO: Imaćete problema na poslu I u procesu rada. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

BIK 

LJUBAV: Dobar dan za fizičko iskazivanje ljubavi. Vaša fizička prvlačnost će najviše doći do izražaja. POSAO: Mudro ćete se suočavati sa svakim problemom. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.


OVIM ĆETE IH MOMENTALNO IZBACITI IZ TAKTA! Evo šta najviše LJUTI horoskopske znake!


NIŠTA NIJE SLUČAJNO, EVO ŠTA POVEZUJE TITA, SLOBU, KOŠTINICU, TADIĆA, VUČIĆA… Njihove natalne karte su jasne, zvezde ne lažu…

NIŠTA NIJE SLUČAJNO, EVO ŠTA POVEZUJE TITA, SLOBU, KOŠTINICU, TADIĆA, VUČIĆA... Njihove natalne karte su jasne, zvezde ne lažu...

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće su velike promene u ovoj sferi I to one na bolje. POSAO: Doživećete uspeh ili napredak na poslu. Možda čak dobijete priliku da zauzmete lidersku poziciju u firmi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti povučeni I emotivno konektovanje sa drugima vam neće prijati. POSAO: Bićete u dilemi u vezi skoro svega u vezi posla, I nećete biti u stanju da donesete bilo kakvu odluku. ZDRAVLJE: Stabilno.

pexels.com

Rakovi će se stabilno osećati

LAV

LJUBAV: Danas je vaš dan, bićete posebno dobro raspoloženi i puni vere u ljubav. POSAO: Problemi u karijeri, a moguće je I neslaganje sa nadređenima ili prekršaj nekih pravila poslovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog sa kim radite, što vam izgleda neće biti naročito po volji ali ništa nećete moći protiv toga. POSAO: Moguće je da ćete imati nekih pravnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA 

LJUBAV: Vaš rafiniran ukus I čula će vas dovesti u situaciju da preispiutujete svoj izbor partnera. POSAO: Mogući problem zbog neke neregularnosti pri radu I u random procesu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION 

LJUBAV: Danas ćete biti malo previše agresivni u pristupu. POSAO: Vaša škorpionska priroda će pokazati netoleranciju prema bilo kakvoj grešci napravljenoj od strane drugih. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

STRELAC 

LJUBAV: Bićete otvoreni u iskazivanju svoje naklonosti I pokazivanju ljubavi, što neće ostaviti prostora za nesporazume. POSAO: Mogući su logistički I administrativni problem u vezi posla. ZDRAVLJE: Prehlada grla.

pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Možda nećete naći prilike za ljubav, ali će vaša dobra volja iskazana prema drugima biti zapažena I cenjena. POSAO: Bićete spremni da pomognete ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Diplomatični ste I zatvoreni ovih dana, zbog čega za druge predstvaljate zagonetku. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima zbog izostanka jasne komunikacije sa istima. ZDRAVLJE: Prehlada respiratornog sistema.

RIBE 

LJUBAV: Partner će imati osećaj emotivne ispunjenosti I zadovoljstva, nakon razgovora sa vama. POSAO: Imaćete prilike da se bavite nečim kreativnim. ZDRAVLJE: Solidno.

Pratite nas na društvenim mrežama