in

GORIVA U SRBIJI IMA DOVOLJNO! NE POSTOJE OGRANIČENJA! NIS obezbedio dovoljne zalihe derivata – biće dovoljno i u uslovima povećane potražnje!

Na benzinskim stanicama NIS-a, koje čine najveću maloprodajnu mrežu u Republici Srbiji, ne postoje ograničenja kada je reč o kupovini goriva. Štaviše, NIS je obezbedio dovoljne zalihe naftnih derivata kako bi domaće tržište bilo redovno snabdeveno čak i u uslovima povećane potražnje.

U Rafineriji nafte Pančevo je u 2021. godini ostvaren rekordan obim prerade sirove nafte i poluproizvoda od 3,9 miliona tona i NIS je spreman da odgovori na potrebe tržišta.

nis

I u narednom periodu fokus NIS-a biće na redovnim isporukama svih vrsta goriva i na stabilnosti tržišta u Republici Srbiji. 

Podsetimo, Srbijom su sinoć počeli da kruže lažni navodi na društvenim mrežama o nestašici goriva, a sve sa širenjem panike iz samo njima znanih razloga.

Iz Vlade Srbije naglasili su da svega ima dovoljno. To je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svojim obraćanjima u prethodnih nekoliko dana. 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na društvenim mrežama