in

FOLKER NASTAVLJA DA OPTUŽUJE UREDNICU ZABAVNOG PROGRAMA RTS! Aca: Olja uzela masne pare da namesti pobedu Sari Jo!

Folker optužuje urednicu zabavnog programa RTS da je uzela masne pare kako bi mlada pevačica predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Italiji!

Prema našim saznanjima, Olivera hoće da pošalje Saru Jo na Evroviziju! Ljudi iz Sarinog okruženja dali su Olji novac, a ona im je obećala da će sklopiti žiri koji će sve da završi… Kako to Olja funkcioniše sa članovima žirija, na koji način će da im vrati uslugu, ne znam… Svakako će sa nekim podeliti deo kolača – tvrdi Lukas.

printscreen

Aca Lukas

Traži poligraf

Acu ne plaši to što je Olja najavila tužbu protiv njega i njegovog tima.

Da se Saša Mirković i ja plašimo miševa, mačku bismo za pojasom nosili. Izguraćemo ovo do kraja, nećemo dozvoliti muvačine na ovogodišnjem evrovizijskom izboru – priča folker i dodaje da Olji ovo nije prvi put da namešta Evroviziju:


PEVAČICA PROŠLA KROZ AGONIJU! Nadežda Biljić progovorila o BORBI ZA ŽIVOT – Njene reči teraju na razmišljanje!

PEVAČICA PROŠLA KROZ AGONIJU! Nadežda Biljić progovorila o BORBI ZA ŽIVOT - Njene reči teraju na razmišljanje!


ZVALI SU IH BALKANSKIM BITLSIMA, A ONDA SU NESTALI! Ceo region rado sluša njihove pesme, a za FRONTMENOM su LUDELE ŽENE – Evo čime se danas bavi! (VIDEO)

ZVALI SU IH BALKANSKIM BITLSIMA, A ONDA SU NESTALI! Ceo region rado sluša njihove pesme, a za FRONTMENOM su LUDELE ŽENE - Evo čime se danas bavi! (VIDEO)

Lukas u ‘Amidži
šouu’ hvalio Saru

Lukas je iznenadio javnost kad je u “Amidži šouu”, koji je emitovan u utorak uveče, na sva usta hvalio Saru! Ta emisija je, međutim, snimljena nekoliko dana pre nego što je Aca opleo po organizatorima Pesme za Evroviziju, tvrdeći da nameštaju pobedu Sari Jo.

Sara ima baš dobru i interesantnu pesmu, plus je dobra pevačica. Izazvala je veliku pažnju u javnosti, neobična je! Zato je i favorit – rekao je Lukas, a onda je promenio ploču…

printscreen

Sara Jo

Pouzdano znamo za neke ljude koji su joj prethodnih godina davali novac. Zato smatram da bi policija trebalo da je ispita na poligrafu kako bi se dokazala istina! Još poštenije bi bilo da se ona sama prijavi i konačno kaže da li je uzimala novac ili nije. Neko ozbiljno mora da odgovara zbog takvih malverzacija!

Aca kaže da Srbija poslednjih godina ostvaruje loš plasman na Evroviziji zato što nas “predstavlja onaj ko da pare, a ne ko je kvalitetan”.

Prethodnih godina se videlo da im plasman nije važan! Ali postojimo i mi koji radimo sve za našu državu. Realno, ni Saši Mirkoviću ni meni ovo nije potrebno. On je već osvojio prvo mesto na Evroviziji sa Marijom Šerifović, a ja imam takvu karijeru da svake večeri mogu da nastupam. Nije nam cilj da po svaku cenu odemo, ali hoćemo da za našu državu izborimo što bolji plasman – kaže na kraju razgovora Lukas.

Prntscreen Pink

Aca Lukas

Aca ženi sina u nedelju:
Pevaću mu na svadbi!

U nedelju, dan posle finala Pesme za Evroviziju, Lukas pravi svadbu sinu Lazaru u jednom prestoničkom hotelu.

Lazar je tražio da mu otpevam pesmu za prvi ples, ali ja sam zamislio nešto drugo… Pokušaću da dovedem Draganu Mirković, pa da mu zajedno pevamo! Ali neću praviti koncert na svadbi, kao što rade neki drugi pevači na venčanjima i rođendanima svoje dece. Nisam zvao goste koji su popularni, već samo prijatelje – priča Lukas i otkriva da neće ići na crkveno venčanje:

Pitao sam sina moram li da dođem i u crkvu, rekao mi je da ne moram!

Informer

Olivera Kovačević i Aca Lukas

Olja bez komentara

Olja Kovačević nije želela da odgovori na Acine optužbe, a Sara Jo je kratko poručila:

Ne bih komentarisala takve stvari… Nisam ispratila šta sve Aca priča jer sam stalno na probama, pa sam isključena iz svega što se dešava. Fokus mi je na nastupu i samo o tome mogu da pričam.

rts tv printscreen

Olivera Kovačević

POGLEDAJTE EMISIJU “DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ”:

 

Pratite nas na društvenim mrežama