in

ENGLEZI MISLE NA SVE! Žene i devojke fudbalera imaće obezbeđenje u Kataru!

ENGLEZI MISLE NA SVE! Žene i devojke fudbalera imaće obezbeđenje u Kataru!

Tako će supruge i devojke engleskih igrača tokom Svetskog prvenstva dobiti obezbeđenje, kako bi fudbaleri bili sigurni da će njihova porodica biti bezbedna tokom boravka u Kataru.

Engelski fudbalski savez je pristao da obezbedi obezbeđenje popularnim vagsicama koje budu odlučile da ostanu na kruzerima tokom Mundijala. Strahuje se da bi žene i devojke reprezentativaca “Gordog albiona” mogle da budu na meti lopova i napadača, pa je FA uskočio u pomoć.

Obezbeđenje za žene i devojke

Kako prenosi Dejli mejl većina porodica i prijatelja igrača će tokom Svetskog prvenstva odlučila se za smeštaj na brodu, jer nisu zadovoljni standarnom hotelskog smeštaja u Dohi. Ali, neki su bili zabrinuti za privatnost i sigurnost na brodu, a posle reakcije menadžera fudbalera, FA je pristao da pomogne reprezentativcima. 

Inače, cena smeštaja u Kataru prevazilazi čak i očekivanja igrača, pa se pominje svota od oko 350.000 evra za luksuznu vilu u Kataru za mesec dana. Zbog toga se mnogi odlučuju za smeštaj na kruzerima ili čak u Dubaiju.


MUNDIJAL SE SELI U GRČKU!? Heleni ŽELE Svetsko prvenstvo! U priči i EGIPAT!


NEČUVENO! FIFA pomera početak Svetskog prvenstva!

NEČUVENO! FIFA pomera početak Svetskog prvenstva!

reuters

 

Inače, u reprezentaciji Francucke se ozbiljno zakuvalo pred Katar. Prva zvezda Francuske Kilijan Mbape (23) zatražiće od selektora Didijea Dešana (53) da izabere između njega i Pola Pogbe (29), ukoliko utvrdi da je as Juventusa bacao vradžbine na njega, prenose ugledni francuski mediji.

Naime, Pogba je optužio rođenog brata Matijasa i nekoliko prijatelja iz detinjstva da su pokušali da mu iznude 13 miliona dolara. Brat mu je brutalno uzvratio preko društvenih mreža rečima da je Pol loš čovek i da je angažovao vudu šamana da baca čini na Mbapea. Tvrdi čak i da ima snimak koji bi to dokazao.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama