in

DŽONI DEP KUPUJE KUĆU U SRBIJI?! Ovde će se nalaziti oaza mira holivudskog glumca – komšija mu Novak Đoković?!

Holivudski glumac je prilikom svoje posete Beogradu posetio Kosmaj, a kako se navodi, Džoni je odlučio da pazari nekretninu u našoj zemlji.

Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima – ispričao je izvor za Kurir Stars.

Gajim strast ka svemu ovde – ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. (smeh) Ništa nisam ovde dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno – istakao je Dep na dodeli medalje.

POGLEDAJTE EMISIJU “DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ”:


MILAN MILOŠEVIĆ U ZADRUGU UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Evo šta je voditelj rekao zadrugaru – kamere sve zabeležile! (VIDEO)

MILAN MILOŠEVIĆ U ZADRUGU UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Evo šta je voditelj rekao zadrugaru - kamere sve zabeležile! (VIDEO)


JANJUŠ ŠOKIRAO JAVNOST! Zadrugar zaboravio na kamere?! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

JANJUŠ ŠOKIRAO JAVNOST! Zadrugar zaboravio na kamere?! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Pratite nas na društvenim mrežama