in

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. APRIL! Bikovi harizmatični, Lavovima kadrovske PROMENE na POSLU, a evo kojem znaku STIŽE NOVAC

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. APRIL! Bikovi harizmatični, Lavovima kadrovske PROMENE na POSLU, a evo kojem znaku STIŽE NOVAC

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Ništa novo se neće desiti u oblasti posla, ali moguća je finansijska dobit. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BIK

LJUBAV: Vaša harizma i magnetizam biće upadljiviji nego inače. POSAO: Bićete vrlo kreativni i to će vaš posao, šta god da je u pitanju, učiniti prijatnijim. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Shutterstock

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom pomoći će vam da razrešite probleme u odnosu. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo konfuzni u izražavanju emocija, a vaše raspoloženje će biti promenljivije nego inače. POSAO: Bićete nezadovoljni uslovima rada i uopšte poslom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


RETROGRADNI MERKUR JE KRENUO, A ŽIVOT OVIH ZNAKOVA ĆE PRETVORITI U PAKAO!

RETROGRADNI MERKUR JE KRENUO, A ŽIVOT OVIH ZNAKOVA ĆE PRETVORITI U PAKAO!


NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. APRILA DO 1. MAJA! Retrogradni Merkur donosi HAOS – Ribe ne treba da potpisuju UGOVOR, Blizanci u zabludi, a evo ko je na RASKRSNICI između dva ŽIVOTNA PUTA

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. APRILA DO 1. MAJA! Retrogradni Merkur donosi HAOS - Ribe ne treba da potpisuju UGOVOR, Blizanci u zabludi, a evo ko je na RASKRSNICI između dva ŽIVOTNA PUTA

LAV

LJUBAV: Ako ste sami, moguća je ljubav sa nekim ko je na neki način istaknut ili poznat. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima, a moguće su i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Nestabilno.

Shutterstock

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ili će tako delovati. POSAO: Možete doživeti promenu u ovoj sferi, onu koju već neko vreme očekujete. ZDRAVLJE: Temperatura.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da vaša porodica neće odobriti izbor partnera. POSAO: Možete imati problema sa porodičnim biznisom jer će odnosi sa članovima porodice biti komplikovani. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Nesporazum. Bićete raspoloženi da pričate o svojim osećanjima, ali nećete uspeti da ih izrazite na pravi način. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Shutterstock

STRELAC

LJUBAV: Srešćete nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Nećete se previše baviti ovom oblašću života, jer ćete uglavnom biti skoncentrisani na ljubav. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativniji, pristupačniji i duhovitiji nego inače. To će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Dobar period za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete u kontaktu sa privlačnim osobama, ali ne očekujte da se nešto značajno desi. POSAO: Promenljiva situacija. Nestabilnost će kod vas izazvati anksioznost. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Reći ćete stvari koje ne mislite, a nećete izreći ono što zaista osećate. Zato su mogući problemi. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na neki kreativan način. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pratite nas na društvenim mrežama