in

DEDOVIĆU MOZAK PROSULI U SUPU! Svedok-okrivljeni otkrio jezive detalje likvidacije “škaljaraca”!

DEDOVIĆU MOZAK PROSULI U SUPU! Svedok-okrivljeni otkrio jezive detalje likvidacije “škaljaraca”!

Ovo je juče, između ostalog, ispričao u Specijalnom sudu u Beogradu Nikola Spasojević, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belilvuka, Marka Miljkovića Mesara i njihove koljačke bande.

Mislili da su Rusi

Spasojević je tokom svedočenja opisao niz ubistava, u kojima je i sam direktno ili indirektno učestvovao, a jedno od tih je dvostruka likvidacija “škaljaraca” u Atini.

U to vreme smo u Atini bili i Veljko i ja… Lainović i Brašnjović su nam se javili kada su završili. Prvo nisu znali da su stvarno ubili Dedovića i Stamatovića jer je na grčkoj televiziji išao kajron da su ubijena dva ruska državljana, ali je posle desetak minuta od nekoga dobio potvrdu – kazao je Spasojević.

Kako je dodao, sutradan su se on i Belivuk razdvojili i vratili za Srbiju, svako svojim putem.


POLICIJA PRETRESA KUĆU STRAVE U SPUŽU! Tragaju za telima glavnog ubice “škaljarskog” klana i njegovog zeta!


PROCURILE PORUKE SA SKAJA! Kako je Marko Miljković pratio trećeg čoveka “škaljarskog klana” uz pomoć prljavih policajaca!

PROCURILE PORUKE SA SKAJA! Kako je Marko Miljković pratio trećeg čoveka škaljarskog klana uz pomoć prljavih policajaca!

– Posle ubistva u Atini dva puta sam išao u Makedoniju da Lainoviću i Brašnjoviću odnesem novac. Jednom sam im odneo 2.600 evra, a drugi put 36.000 evra i sat “roleks”. Njih dvojica su mi tada ispričali da su u restoranu u Atini prvo prišli za pogrešan sto. Brašnjović je zatim spazio Dedovića, prišao mu, pucao mu u glavu i prosuo mu mozak u supu. Lainović je odmah potom pucao u Stamatovića – rekao je svedok.

Spasojević je pomenuo Lainovića i kad je pričao o ubistvu navijača Partizana Ljubomira Kiće Markovića, koji je izrešetan u beogradskom naselju Šumice 1. novembra 2019. Svedok tvrdi da mu je Lainović posle tog zločina rekao: “Jaki ste mi vi kad ja moram da vam rešavam stvari na tribini. Ja sam ubio Kiću!”

Govoreći o ubistvu Aleksandra Gligorijevića Pukija, Spasojević je rekao da je Belivuk naredio tu likvidaciju, navodno, jer je Puki planirao da ubije Veljka.

Puki je bio dobar sa pripadnicima našeg klana sve dok vođe nisu posumnjale da radi za drugu grupu. On je namamljen u kuću u Ritopeku tako što mu je ponuđeno da kupi “skank”. Marko Budimir je dovezao Pukija do kuće, a moj zadatak je bio da kosim dvorište kako bih prigušio zvukove dok ga budu tukli. Posle dva ili tri minuta čuo sam tup udarac u kući. Posle desetak minuta video sam da ga vode u garažu, vezanog lisicama, bez majice, duks mu je bio prebačen preko glave – opisuje Spasojević i nastavlja:

– Veljko, Nebojša Janković Hel i Miloš Budimir već su bili dole u garaži i čekali ga. Kad sam i ja ušao u garažu, video sam razvučen najlon na kom je ležao Puki, samo u donjem vešu, licem ka patosu. Imao je traku preko usta, mumlao je: “Veljko, nisam ja, majke mi!” Posle nekog vremena došli su u garažu i Marko Miljković i možda Srđan Lalić, ali nisam siguran, bio sam pogubljen. Kad su Pukija iz garaže odveli u tajnu prostoriju, čulo se iz nje “Aaaaa!”, pa tup, pa opet tup. Posle sam čuo da je Veljko prvi put promašio sekirom Pukijevu glavu, a da ga je drugi put pogodio. Posle smo ga samleli u mašini za mlevenje.

Manje kazne

Podsetimo, Belivuk, Miljković i ostali članovi koljačke bande terete se da su pod plaštom Partizanove navijačke grupe “Principi” radili za crnogorski “kavački klan”. Optuženi su, za sada, za sedam ubistava, oružje, drogu, otmice i silovanje.
Svedoci okrivljeni u ovom postupku su Srđan Lalić, Bojan Hrvatin i Spasojević, koji su se ponudili tužilaštvu da za manje kazne, od 14 do 18 godina, ispričaju sve što znaju o zločinima klana.

Mesarova žena se smejala, slala poljupce

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića Mesara, juče se pojavila u publici na suđenju koljačkoj bandi. Mužu je sve vreme slala poljupce i smejala se čak i dok je svedok okrivljeni opisivao kako su kasapili tela i mleli ih u mašini za mlevenje mesa. Uozbiljila se samo dok je Nikola Spasojević opisivao ubistvo Aleksandra Gligorijevića Pukija.

Pratite nas na društvenim mrežama