in

CEO SVET JE JUČE ODAO POČAST NAJPOZNATIJOJ PRINCEZI! Četvrt veka od odlaska Ledi Di

CEO SVET JE JUČE ODAO POČAST NAJPOZNATIJOJ PRINCEZI! Četvrt veka od odlaska Ledi Di

Popularna Ledi Di, koju su zbog neposrednosti u komunikaciji i humanosti zvali i “narodna princeza”, poginula je u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine u Parizu, tačno godinu dana posle zvaničnog razvoda od princa Čarlsa.

U nesreći je stradao i Dodi el Fajed, njen verenik i egipatski biznismen, a i danas, posle četvrt veka, okolnosti pod kojima je došlo do nesreće obavijeni su velom tajne i nagađanjima da li je za nesreću kriv pijani vozač koji je želeo da utekne paparacima, da li su upletene tajne službe, da li je princeza tada bila u drugom stanju.


OVO JE OSVETNIČKA HALJINA PRINCEZE DAJANE! Kad je princ Čarls priznao PRELJUBU, ona se pojavila u OVOM IZDANJU! (VIDEO)


BRITANAC kupio “ford” princeze Dajane za 851.000 dolara (FOTO)

BRITANAC kupio ford princeze Dajane za 851.000 dolara (FOTO)

Hiljade ljudi ostavile su juče cveće kraj Spomenika plamenu slobode u Parizu, replike baklje Kipa slobode, koja je postala nezvanični spomenik princezi u francuskoj prestonici.

Njeni sinovi, Vilijam i Hari, kako su saopštili njihovi portparoli, obeležili su pomen privatno, u krugu porodice. Prošlog jula, povodom obeležavanja 60. rođendana Ledi Di, zajedno su otkrili njenu statuu u prirodnoj veličini u vrtu Kenzingtonske palate, u kojoj je princeza živela posle razvoda od princa Čarlsa.

Džoš O’Konor i Ema Korin kao Čarls i Dajana u seriji

Peta sezone serije “Kruna”, koja prati život kraljice Elizabete i njene porodice, biće emitovana putem platforme Netfliks do kraja godine. Serija, čiji je autor Piter Morgan, već nekoliko godina jedna je od najpopularnijih i ovenčana je sa čak 11 najvećih nagrada za TV ostvarenja. Kako prenose britanski tabloidi, i sama kraljica Elizabeta II voli da je gleda.

Izvori bliski kraljevskoj porodici preneli su štampi “da kraljicu posebno zanima kako su je kreatori serije portretisali”. Publika širom sveta u sledećoj sezoni očekuje rasplet bračne krize princa Čarlsa i princeze Dajane, koja je i u ovom ostvarenju bacila u senku i svog muža i njegovu majku.

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama