in

BOLESNO! ŠIPTARSKA NAJPRLJAVIJA KAMPANJA! Kurti tvrdi: Srbi silovali 20.000 Albanki

Kurti je u intervjuu za britanski ‘Skaj njuz’, govoreći o ukrajinskoj krizi, optužio Srbe za silovanje 20.000 Albanki tokom ratnih sukoba!?!

Apsurdno

Priština pokušava da se upoređuje sa Ukrajinom i da dobije poene na Zapadu, ali je to apsurdno
Mišel Zubenica, analitičar

Brinem se da bi sukob u Ukrajini mogao da se proširi na Zapadni Balkan. Već smo ovo u Ukrajini videli na Kosovu 1999. godine, kada je 860.000 Albanaca proterano u Albaniju, Crnu Goru i Makedoniju. Počinjene su na stotine masakara, 12.000 civila je ubijeno i 20.000 žena silovano… Pazite, sve ruske kompanije imaju ogranke u Srbiji i zato su građani Kosova zabrinuti zbog despotskog ponašanja Putina, plašimo se da će pokušati da ‘autsorsuje’ rat iz Ukrajine na Zapadni Balkan – rekao je Kurti.

Komentarišući ove navode, Mišel Zubenica iz Centra za međunarodnu javnu politiku kaže da se Priština na svaki način trudi da se uporedi s Ukrajinom.


PETKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO GERVALI: Vi pretite, a optužujete Srbiju!


VRHUNAC ANTISRPSKE HISTERIJE! Petković o hapšenju Srba zbog amblema!

VRHUNAC ANTISRPSKE HISTERIJE! Petković o hapšenju Srba zbog amblema!

Priština na taj način pokušava da dobije poene na Zapadu. To je, međutim, apsurdno, jer Ukrajina nije priznala nezavisnost Kosova. Dobro se zna da je Kosovo svoju ‘nezavisnost’ proglasilo tako što je prekršilo međunarodno pravo – naglašava Zubenica.

 

Pratite nas na društvenim mrežama