in

BIVŠA MINISTARKA IZAŠLA IZ STRANKE POSLE 13 GODINA! Zorana napustila SNS kad je ostala bez fotelje!

BIVŠA MINISTARKA IZAŠLA IZ STRANKE POSLE 13 GODINA! Zorana napustila SNS kad je ostala bez fotelje!

Mihajlovićeva je na društvenim mrežama potvrdila da je napustila naprednjake, ali nije obrazložila zbog čega je to uradila. 

Posle 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima u SNS sve najbolje – poručila je Mihajlovićeva, koja je bila ministarka u Vladi Srbije u tri mandata.

Nakon što ju je na čelu Ministarstva za rudarstvo i energetiku, u oktobru 2022. godine, nasledila Dubravka Đedović, spekulisalo se da će Zorana Mihajlović da napusti SNS, ali i da će da osnuje svoju stranku. Za sada najave o njenoj partiji nema.

Komentarišući ovaj potez bivše ministarke, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je to bilo očekivano.

Zorana baš dugo nema nikakve veze sa strankom. Ovo je njena lična odluka. Jedno vreme će je N1 i Nova S koristiti kao sagovornika koji kritikuje i obezvređuje svoje stranačke kolege. Mada, mimo te uloge, drugu ne može da ima. Utopiće se u gomilu istih i pomalo dosadnih Vučićevih kritičara. Javnost joj neće aplaudirati na takozvanoj hrabrosti, jer je bila u stranci dok je bila ministar. Ovo je očekivan kraj jedne precenjene političke figure sa velikim ambicijama i više nego skromnim učinkom. Ne treba da se nada ni da će je američki prijatelji pogurati. Ona za njih više nema značaja. Domet joj je gostovanje u slabo gledanom ‘Utisku nedelje’ i to nekoliko puta – zaključuje Stanković.

Pratite nas na društvenim mrežama