in

BILA SI HAPŠENA! Dalila napala Aleks i iznela detalje iz njenog života, DEJANOVA REAKCIJA SVE IZNENADILA! (VIDEO)

Filip Car tokom sinoćnjeg izbora potrčka posvađao se sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić, a odmah se uključila i njegova sadašnja devojka Dalila Dragojević.

PrintScreen/Zadruga Official

– Ti si mene 10 meseci navlačila na svađe, ove godine stroga distanca od tebe. Jer te dobro poznajem, opekao sam se – rekao je Car Aleks.

– A šta ja to radim? – pitala je Aleks.

– Znaš ti šta radiš u svom životu, bila si hapšena i ostalo – ubacila se Dalila, dok je Dejan sve vreme mirno sedeo i nije stao u Aleksandrinu odbranu.


DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI – DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!

DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI - DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!


OTKRIVEN TAJNI PLAN DALILE I CARA! Bivša zadrugarka raskrinkala ljubavnike – evo šta je rekla! (VIDEO)

OTKRIVEN TAJNI PLAN DALILE I CARA! Bivša zadrugarka raskrinkala ljubavnike - evo šta je rekla! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Dobacila… Dalila

Ti si neko ko je bio u odnosu sa mnom, ja te poštujem, izbegavam da pričam o tvojoj vezi – dodao je Filip Aleks.

– Vi mene ne zanimate, ja sam samo rekla svoje mišljenje, nema potrebe da me zanimate – odbrusila je Nikolićeva.

PrintScreen/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću, koji je već neko vreme želeo da prokomentariše situaciju.

– Ja ću samo da kažem, ne postoji ništa što sam ja rekao iza leđa, a da im nisam rekao ovde. Mislim sve najgore, ne sviđaju mi se. Bahati su, neravnopravni. Neka poštuju ostale zadrugare. Što se ove situacije tiče. ako treba pustiti Aleksandru da priča šta hoće, onda treba i Dejana pustiti da priča šta hoće. Aleksandra kao Dejanova devojka, koja zna šta je on preživeo sa ovim ljudima ovde, ona će da bude uz Dejana. Ovako se ne stoji uz Dejana. Ona nema vijuge, ne zna šta radi trenutno. Ona je danas provocirala i mene i mnoge ljude danas. Pošto Aleksandra u ovoj situaciji ne želi da poštedi Dejana rasprave sa njima, a vidim da mu smeta, ja samo ne želim da se on pravi glup… – rekao je Mensur, a Milan je najavio pauzu za reklame.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama