in

AUUU ŠTA RADE SRBI, OVO JE NESTVARNO! Bruji Evropa o potezima Jokića i Micića! (VIDEO/FOTO)

AUUU ŠTA RADE SRBI, OVO JE NESTVARNO! Bruji Evropa o potezima Jokića i Micića! (VIDEO/FOTO)

Dominirali su Orlovi, držali sve konce u svojim rukama protiv domaćina, ali i oduševljavali navijače fantastičnim potezima. 

Nikola Jokić je bio najbolji strelac Orlova, ali je u jednom navratu pokazao ono što je njegov zaštitni znak – dobra asistencija.S druge strane, Micić je zver, Česi nisu znali kako da ga zaustave,  ako ovako nastave, neće biti mali obroj onih koje će mućiti noćne more posle Evrobakseta.

Dva MVP-a Vasilije Micić i Nikola Jokić se snalaze kao da celog života igraju zajedno.


VLADE ĐUROVIĆ SVE ŠOKIRAO POSLE POBEDE ORLOVA: Zašto Srbija ne bi imala stranca, nije to pogrešno razmišljanje?


SVE OČI UPRTE U JOKIĆA! Srbija kreće u POHOD na zlato sa DVOSTRUKIM MVP-jem NBA lige!

SVE OČI UPRTE U JOKIĆA! Srbija kreće u POHOD na zlato sa DVOSTRUKIM MVP-jem NBA lige!

Jokić je sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 11 skokova doprineo pobedi protiv Čeha, a Vasilije Micić je na kraju ubacio 13 poena uz šest dodavanja i četiri skoka.

Pešićevi momci će sada imati dan odmora, a onda će u ponedeljak od 21 čas igrati protiv selekcije Finske koja je na polovičnom učinku, uz to da su u poslednjem duelu na prvenstvu demolirali Poljake sa 30 razlike.

Inače, Srbija je u jednom momentu imala preko 20 poena prednosti, da bi domaćin donekle pripretio u četvrtoj deonici kada su spustili na jednocifren zaostatak. Nikola Kalinić smatra da to0 nije loše.

– Nije možda ni loše da je zagustilo. Da ipak shvatimo da je svaka utakmica bitna. Dve pobede posle dve utakmice. Gradimo igru i principe, želimo da budemo najbolji u Berlinu – rekao je Nikola Kalinić posle utakmice.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama