in

AUSTRALIJANCI NEŠTO MUTE! Da li je Novaka neko slagao ili je sve politička igranka preko njegovih leđa?

Posle višesatnog pakla na aerodromu u Melburnu, Australijanci su rekli “ne” prvom teniseru sveta. Ostaje još jedna doduše mala nada da će Novak  preko advokatskog tima koji je uputio žalbu doći do pobede.

Satima su Australijanci držali Novaka u jednoj prostoriji, odbijali da mu daju vizu, ikao je imao medicinsko izuzeće od vakcine kako bi igrao na grend slemu. Na kraju su rekli da nije ponudio dokaze kojim bi ispunio propise za ulazak u tu zemlju.

Reuters

 

Domaćin je bio čvrsto rešen da mu ne dozvoli da igra, pa kad nije upalilo jedno, jeste drugo.


PROCURELO! Evo gde je Đoković posle skandalozne odluke Ozija!

PROCURELO! Evo gde je Đoković posle skandalozne odluke Ozija!


Novakovi navijači GAĐAJU ambasadu Australije u Beogradu (VIDEO)

Novakovi navijači GAĐAJU ambasadu Australije u Beogradu (VIDEO)

Naime, prva verzija koju su plasirali iz Australije bio je pogrešno podnetom zahtevu za vizu. To je potuno neverovatnon jer su oko Novaka surovi profesionalci. To nije pilo vodu, pa je usledilo objašnjenje da Đoković nije ponudio dovoljno jake argumente za medicinskim izuzeće.

I to je van svake poametim jer Novak ne bi išao na drugi kraj sveta da nije znao da ima potrebnu dokumentaciju. Novak je sam rekao da su mu organizatori grend slema dali medicinsko  izuzeć i da zato putuje u Melburn.

Reuters

Kreg Tajli

Sada je pitanje da li je Novako neko slagao da bez problema može da uđe u Australiju, dok je jasno da se već nedeljama preko njegovih leđa prepucavaju političari. Premijer Skot Morison i lokalne vlasti u Melburnu koji su očigledno na suprotnim političkim stranama?