in

ANA NIKOLIĆ I KAĆA GRUJIĆ O “KRALJU OBRVA”: Adaktarovi su bolji od Kardašijanovih!

ANA NIKOLIĆ I KAĆA GRUJIĆ O “KRALJU OBRVA”: Adaktarovi su bolji od Kardašijanovih!

Pop zvezda se već pojavila u prvoj epizodi rijalitija, dok ćemo folkerku gledati u nekoj od narednih.

Adaktarovi su šou! Bolji su od Kardašijanovih! Tek ćete videti šta je pravi rijaliti – započinje Nikolićeva i nastavlja:


OTAC BAKE PRASETA NAPISAO ROMAN! Evo šta je Nenad Ilić rekao o novoj knjizi! (VIDEO)


MATORINA BIVŠA ODBIJA DA UĐE U ZADRUGU – PRETI JOJ TUŽBA?! Jovana otkrila detalje raskida, pa priznala: Sve je uradila kako bi preko mene potpisala ugovor! (VIDEO)

MATORINA BIVŠA ODBIJA DA UĐE U ZADRUGU - PRETI JOJ TUŽBA?! Jovana otkrila detalje raskida, pa priznala: Sve je uradila kako bi preko mene potpisala ugovor! (VIDEO)

Kada mi je Adam pričao da ima ideju da snimi rijaliti, rekla sam mu: “Važi”, ali nisam verovala da će se to ostvariti. Jednog dana zvoni mi neko na vrata, a dadilja mi govori da je ispred neki čudan čovek koji drži šampanjac u rukama. Otvorila mu je, a ja sam čula Adaktarov glas. Došao je da me izvuče iz kreveta kako bismo snimili epizodu u kojoj je zamislio da se pojavim. Pomislila sam: “Ako se potrudio da nađe moju adresu, mogu i ja da budem gost u emisiji.” Podržavam ga jer je vaspitan i vredan momak, koji radi po ceo dan.

Reči hvale za Adama ima i Kaća. U jednoj od narednih epizoda Pinkovog rijalitija Adaktarovi će se provoditi na njenom nastupu.

Pre sedam godina me je zajednička prijateljica odvela kod njega da radim obrve. Kada je završio, pomislila sam da će biti najbolji u svom poslu, što se i obistinilo. Nije hteo da mi naplati, ali sam insistirala da platim i na kraju sam mu ostavila novac. Divan je čovek, uvek pomaže onima kojima je pomoć potrebna – kaže Katarina i otkriva kako se porodica Adaktar provela na njenom nastupu:

Koliko znam, dobro! Baš mi je bilo drago kada sam ih videla u klubu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama