in

12 ZNAKOVA KOJI UKAZUJU DA STE U KARMIČKOJ VEZI! Da li se prepoznajete u njima?

12 ZNAKOVA KOJI UKAZUJU DA STE U KARMIČKOJ VEZI! Da li se prepoznajete u njima?

Predstavljamo vam 12 znakova koji ukazuju da je vaša veza karmička:

Prvi susret donosi snažno  prepoznavanje, imate utisak da ste tu osobu već negde sreli, da je dobro poznajete. Nešto vas u isti mah privlači i odbija. Osećate jaku privlačnost ali i strah u isto vreme.

Počinjete intenzivno da mislite na tu osobu, imate veliku želju da sve o njoj saznate, da je ponovo sretnete, da budete u njenoj blizini.

Može se desiti da tu osobu veoma često sanjate, a takođe i da vam se s vremena na vreme učini  od neke druge osobe da je to ona, dok se recimo šetate ulicom. Uobičajeni znak je i da često čujete ime te osobe.

Često postoje jake početne prepreke, putevi vam se na čudan način mimoilaze, čak postoji mogućnost da je ta osoba i zauzeta.


DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. AVGUST! Ovnovima sledi FINANSIJSKI DOBITAK, Lavovi imaju novu priliku za LJUBAV!


STIGAO JE MLAD MESEC U DEVICI! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva ZBOG ČEGA treba da budete na OPREZU!

STIGAO JE MLAD MESEC U DEVICI! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva ZBOG ČEGA treba da budete na OPREZU!

Univerzum će sve učiniti da vas spoji, samo budite strpljivi. Ova energija ima tendenciju da vas preplavi u potpunosti, sve ostalo lako pada u drugi plan.

Freepik.com

Karmički odnosi

Ovo su veze na duže staze zato što imate jak karmiči zadatak. Ukoliko je veza u prethodnom životu tragično prekinuta, osećaj straha i sumnje moze biti jako naglašen.

Zapamtite vaš emotivni odnos je mnogo stariji nego što ste vi sami. Tu postoji široki spektar emocija koje vas povezuju iz prethodne inkarnacije.  Često se možete pitati kako sada da sve ovo osećam kada se ništa od toga realno nije ni desilo…

Blokada koja vas je razdvojila u prethodnom životu sada dolazi na reviziju. Vaš zadatak sada je da na mudriji i smisleniji način pristupite svakom problemu, da mu date pravi smisao i da ga postavite na pravo mesto. Alat kojim ćete se služiti je zdrav razum i kontrola emocija, odnosno kontrola negativnih emotivnih reakcija.

Posesivnost je najtipičnija emocija koja se javlja u karmičkim vezama.  Želite da vaš karmički partner bude potpuno i samo vaš i da sto posto provodite vreme zajedno. Tu zamku trebate odmah izbeći, na samom startu veze.

Sumnja je druga snažna emocija koja se najčešće javlja. Javlja se osećaj da vaš karmički partner manje voli i želi, nego što vi želite njega, i počinjete da sumnjate, proveravate, niste sigurni. To je ono što takođe trebate odmah izbeći i saseći u korenu.

Freepick

Ljubomora je takođe veoma tipična emocija koja se javlja u karmičim vezama. To je odmah veliki signal da je potrebno da radite na sopstvenom samopouzdanju, da osnažite sebe i svoju ličnost.

Strah je jako teška emocija koja se često javlja i koja veoma negativno utiče na razvoj i stabilnost karmičke veze. Strah od gubitka karmičkog parnera donosi niz pogrešnih reakcija koje blokiraju ljubavnu energiju tog odnosa, pišu astrousluge.com

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama