in

AMERIKANCI PRIZNALI ZAŠTO NE VOLE JOKIĆA: “Pričati o njemu i o Nagetsima kvari rejting?! (VIDEO)

TRKA za najgradu koju dobija najkorisniji igrač NBA lige se nastavlja nesmanjenom žestinom, a kritičari Nikole Jokića polako gube argumente.

Foto: AP

Srpski reprezentativac je glavni kandidat za nagradu MVP, ali to što Denver Nagetsi igraju fantastično kada ih predvodi Nikola Jokić izaziva sve veće polemike.

A nakon poslednje od njih, kada je novinar Foksa Niks Rajt rekao da Srbin ne treba da bude MVP, već plejmejker Feniksa, iskusni Kris Pol, što je dovelo do žučne rasprave u studiju između njega i njegovog kolege Krisa Brusarda, usledile su brojne kritike na račun Rajtovih stavova.

Onda je on odlučio da prizna o čemu se radi. I, bilo je to prilično šokantno za mnoge:

– Neko mi kaže da ovo radim zbog TV rejtinga. E, pa da vam otkrijem jednu malu tajnu vezanu za televiziju – pričati o Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima nije dobro za rejting, ljudi! Tako se ne dovodi najšira publika. Nećete privući TV gledaoce ako pričate o ‘DŽokeru’ i Nagetsima! – priznao je Nik Rajt.

Iako bi priča o MVP nagradi trebalo da bude upravo – o nagradi za najkorisnijeg igrača, “veliko tržište” i TV rejtinzi očigledno “diktiraju” šta će novinari poput Nika Rajta da pričaju, ma koliko Jokić bio impresivan…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije